Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana daty.. Tasker..

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągasz Taskera, klikasz niebieską ikonkę, potem wybierasz dni 1 i confirm itd. potem zmieniasz tylko miesiące i dni. Nagrywasz razi potem odtwarzasz. Wiem, trochę chaotycznie, ale dawno tego nie przerabiałem, a jak próbuje ściągnąć program, to mi wira wykrywa, może mój antywir jest zbyt nadgorliwy, ale komp jest świeżo po formacie i nie chce jakiegoś syfu ściągnąć.

Opublikowano

Tasker zapamiętuje codzienne ruchy myszy i wpisane polecenia za pomocą klawiatury oraz następnie pozwala na odtworzenie zapamiętanych rzeczy tyle razy ile będziemy chcieli.

Moim zdaniem żeby tasker coś powtórzył musisz to wpierw zrobić np 1 styczeń 2002 nagrywasz klikniecia potem play i on to robi.Często sie uzywa tego w tibii biegasz po mapie klikasz czary zabijasz wszystkie potwory i to zapisujesz. Potem postać w kolo lata i zabija tak jak sie nagrało.Nie wiem po co ci ten tasker żeby coś nagrać najpierw musisz coś zrobić czyli jak strzelasz jakąs date nagrywasz ruchy myszki potem puszczasz to będzie ta sama data którą nagrałes sie powtarzać nie będzie zawsze jakaś inna więc nie wiem jak z tym problemem może ci pomóc tasker sam kiedyś go używałem i uważam że do twojego problemu sie totalnie nie nadaje

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...