Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Ban na ip

Gutek321

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam taki problem z CAE wchodzę dzisiaj na konto, patrze a tam ban, jednakże gdy kolega sprawdzał to konto mówił że nie ma na nim bana, więc musiałem dostać bana na ip, a to konto zostało założone na laptopie. Szukałem różnych tematów na forum próbowałem zmienić IP karty sieciowej, nic nie dało, robiłem nowego Windowsa, także nie pomógł i teraz nie wiem co zrobić, a zmiany ip Dysku Twardego nie chce robić bo wiem że mogę zepsuć całego kompa, wiec co mam teraz zrobić??

Opublikowano

Ten nowy system banów Nexona jest jeszcze trochę niejasny, ludzie próbują wszystkich sposobów, by móc dalej grać, ale nie pomagają.

Nexon poprawił system banów na hardware, i zmiany MAC i ID nie zawsze pomagają. Podaj swój nick z CA.

Opublikowano

Ten nowy system banów Nexona jest jeszcze trochę niejasny, ludzie próbują wszystkich sposobów, by móc dalej grać, ale nie pomagają.

Nexon poprawił system banów na hardware, i zmiany MAC i ID nie zawsze pomagają. Podaj swój nick z CA.

LadyMaia

Opublikowano

jednakże na kompie kolegi działa to konto, wiec co mógłbym jeszcze zrobić abym mógł grać na tym koncie na moim pc?? Może wymienić jakąś cześć??

Opublikowano

Jest na ciebie jeden report za jakiś syf więc wątpie że za niego masz bana.

Te "hardbany" sam nie wiem na czym polegają bo co to za ban jeżeli można grac na innym komputerze a ogolnie te bany sypią sie za nic więc coś jest nie tak.

obiłem nowego Windowsa, także nie pomógł

Czyli? Formatowałeś wina czy zmieniałeś system?

Może zmiana systemu pomoże z forum jeszcze nikt nie próbował.

Co do wymiany jakiejś części i grania w CA nikt nie jest pewny w 100 % na jaką częśc jest ten " ban".

Może to być dysk twardy ale to jest gdybanie nie chce cie zmylić i zmotywować do wymiany jakiejś części bo by mogło nie pomóc i nie był byś zadowolony z mojej porady.

Możesz napisać do supportu z komputera kolegi z tego konta i próbować wyjaśnic sytuacje

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

up ja zmienilem system z win 7 32bit na 64bit i jakoms unbana dostalem. ale nie jestem pewien czy to jest od windows czy od wersji bitowej nikt jesce nie wie o tym nowy banowaniu. a tak btw i dobrze dzieci nie bedzie z hackami wbije ci sie taki do gry i headshot unb+ i co to za frajda dobra rozumiem nigdy nie mial unb+ ale tak w kazdej grze ja jak uzywam to ide sam tam skardam sie i sie bawie a nie ide i unb++++++++++++++++++++++

Opublikowano

pomimo zmiany windowsa na 32bity nic nie pomoglo, wyslalem takze informacjie do nexon ale od niego trzeba czekać z 2 tyg na odpowiedz, czy macie możne pomysły co można zrobić??

Specjalista
Opublikowano

pomimo zmiany windowsa na 32bity nic nie pomoglo, wyslalem takze informacjie do nexon ale od niego trzeba czekać z 2 tyg na odpowiedz, czy macie możne pomysły co można zrobić??

yhy, czekać na bana

człowieku jak do nich wysłałeś ticketa to teraz Ci zbanują main acc tak jak dla AlterEgo

a tak to nic nie zrobisz bez kosztów, wymieniać ew części w komputerze, w najgorszym wypadku płyta główną całą

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@up no kto by wymienil plyte glowna zeby se pograc w jakoms gownia gre ca ktora 400zl nie jest tego warta ( plyta 400 zl lub wiecej :P )

a czekaj MAX mial niby jakis program testowac zeby miec unbana napisz do niego bo testera chyba jesce szuka

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up..

No tym razem nie pomyliłem ;D

Znalazłem sposób na granie w Ca pomimo Hardwere bana a właściwie to znalazł Max, jest to program PB DownForce 0.3.3.1, jednakże niektórym osobą to nie dział, a ja prawdopodobnie wiem czemu, po włączeniu tego programu dajemy start spoofing włączamy CA i od razu po zalogowaniu się wyłączamy program, mi to pomogło nie wiem jak wam

Teraz możesz normalnie grać ?

Problem rozwiązany ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...