Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zlecenie] Strona

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam taką potrzebę żeby zrobić stronkę ale w tym problem ze nie umiem więc mam prośbę ,,,potrzebuje waszej pomocy Co ja chce ? stronkę z domeną platną .pl widziałem na takiej jednej stronie za 15zł na całY rok ale ni będe tu reklamował o czym chce zrobić forum? o cs 1.6 szablon mam taki jeden na oku więc jest dobrze tylko mam problem z zrobieniem stronki i wrzuceniem tego i szukam takiej osoby która by mi pomogła Nie piszczcie ze pomożecie mi za 200-1500 takie propozycje dostawałem na gg Nie mam tylko kasy ... ja tylko chce szablon na stronie i domenę .pl do czego mi to? robie swoją serwerownie więc potrzebuje stronki!

MOJE GG:15657215

Opublikowano

Taak, za darmo ktoś Ci zrobi, bo Ty chcesz,a taki hosting pewnie widziales na home.pl czy gdzie tam, standardowa promocja.

Skoro masz szablon, który Ci się podoba, wrzuć go do FTP, z hostingu możesz nawet na xaa za 3zł skorzystać, a później przekierować DNS'y na domene pl

Opublikowano

Niech autor tematu potwierdzi, to zamknę.

---

http://www.mpcforum.pl/topic/544737-poszukujezleceniedam-zlecenieszukam-programisty/

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...