Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Queue EU Nordic & East

Shake Vaniliowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Też wam tak długo ładuje mecz w kolejce? Od tygodnia muszę czekać na grę przynajmniej parę minut, a jak już zaczyna się mecz to mam w swoim albo przeciwnym teamie z 3-4 stałych kolesi których codziennie widuję (trolli i flamerów też ._.).

Więc zastanawiam się nad przejsciem na West. Gra tam chyba 3x więcej ludu, a nie widzi mi się czekanie po 10 min w kolejce za każdym razem kiedy chce coś pograć (a tetris podczas kolejki już się znudził :D).

Tylko jak tam z nickiem? Mam na weście konto z, chyba 10lvlem z taką samą nazwą, a słyszalem że podczas transferu można zmienić nick za darmo ^^. Nie mylę się?

Opublikowano

Ja tak samo jak UP

Wal EU dawaj na US :D

Raczej nie da rady, za dużo się namęczyłem, żeby wszystkich moich championów odblokować :P. Pozatym, z moim netem miałbym tam opóźnienia 5 sec.

Ale wie ktoś może jak z tym nickiem po przeniesieniu? W sumie ze zmiany za darmo bym się nawet cieszył :D.

Mam tylko nadzieję, że na weście nie spotkam więcej trolli niż tutaj...

jak wybiera ci minute przerwij i daj jeszcze raz

Próbowałem, czasem znajdzie jakiś mecz w 5 min, ale zwykle czekam tyle co zwykle.

Opublikowano

Mam to samo, ale nie mam możliwości przerzucenia się na West, bo zrobiłem konto już po podziale ;/

Spierdalaj na Westa.

Mam tylko nadzieję, że na weście nie spotkam więcej trolli niż tutaj...

Lecz wiesz.. na Nordic to Lans, że masz skórkę, a tam na 30lvlach to wszyscy na skórkach i ogary w 3dupy.

Mój kolega 30lvl jechał all na East & Nordic po 30/12/15, a na Weście już tylko 10/7/9 około/

Trolli o wiele mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...