Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[szukam]Drop hack - nietypowy!

kubus17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję hacka, który bedzie WYRZUCAŁ przedmioty, które mam w EQ. Wiem, że taka opcja istnieje w kamermodzie, lecz niestety działa ona w tle metina, co uniemożliwia mi klikniecie w przycisk. Chodzi o oddawanie rzeczy u NPC w ten sposób, że otwieram okienko rozmowy, po czym naciskam przycisk w programie a on wyrzuca mi wszystko co mam w eq(w tym przypadku będę miał tylko ten 1 item, więc go wyrzuci). Na KamerModzie nie da się tego zrobić, ponieważ po otworzeniu okienka rozmowy z NPC automatycznie nie da się już na nic kliknąć w grze.

Pomóżcie znaleźć taki program ! :)

Pozdrawiam :)

@edit: Chodzi o prywatny serwer.

Opublikowano

Po pierwsze nie szukasz hacka tylko bota, a po drugie wątpię by ktoś kiedykolwiek napisał takowy program.

Po trzecie w czym on jest podobny do DH ?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

ad-awareuser.jpg

Opublikowano

Podobny w nazwie ;) Drop - z ang. upuścić:) Kurcze... Sprawa wygląda tak, że gram sobie na serwerze i tam można wymieniać 200 monet za kd +7/8/9. I jest bug, że tych monet nie zabiera, bo umieszcza się je w depo(które mozemy otworzyc za pomoca pierscionka). Tylko trzeba byc naprawdę szybkim, bo mamy tylko 0,5s na klikniecie tak/nie zanim monety damy do dozorcy czy też upuścimy;/ I ciężko to zrobić. No cóż... Bede szukał innego rozwiązania chyba że komuś przychodzi coś innego do głowy:) To będę wdzięczny za wszelkie pomysły

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...