Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Sponsorpay (blokada)

Majordomus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem ze sponsorpay'em (zakładką oferującą reklamy np. na playspanie), który uniemożliwia mi robienie reklam na Playspanie i nie tylko mi. Otóż, loguje się na playspana, klikam w ofertę i otrzymuję komunikat : "Przykro nam, ta oferta nie będzie już dostępna". Następnie odświeżam stronę, aby zobaczyć czy nadal mam reklamy, ale nie. Nie posiadam ani jednej. Sponsorpay odpowiada mi takim komentarzem : "W dniu dzisiejszym nie ma żadnych dostępnych ofert w tym kraju", czyli to tak, jakby konto było zablokowane. Mam tak na każdym koncie, na każdym serwisie :

Playspan, fanup itp.

Słyszałem, że jest jakiś sposób na w.w problem...

Dzięki z góry i czekam na jakieś sensowne odpowiedzi.

Dodam, że nie jestem zielony na Playspanie i opcje typu : przeczyść Cookies, pamięć podręczną, zmień przeglądarke, zmień ip są dla mnie jasne i mimo tych opcji problem się powtarza.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ban za proxy zapewne:) wyczysc wszystko cclenerem zrób nowe konto bo z tego juz nic sie nie da;) i na polskich reklamach kilka kliknij a pozniej zmieniaj ip:)

szgna2pac.gif

Opublikowano

1. Wyczyść wszystko CCleanerem.

2. Następnie zmień sobie IP.

3. Załóż nowe konto na jakimś z serwisów które wymieniłeś i sprawdź czy błąd nadal występuje.

4. Jeśli tak to zapewne ban za proxy ;)

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Ok spróbuję.

Ale tutaj rodzi się następne pytanie.. Mam zmienne ip.. Skoro dali mi bana na proxy (czyt. adres ip), to po restarcie routera, sponsorpay'a powinienem mieć odblokowanego przy próbie tworzenia nowego konta na PlaySpanie. Nie sądzicie ? :)

Aha i jeszcze jedno.. też macie ten problem co ja? Czy u Was "wszystko gra" ? :)

Opublikowano

@UP

U mnie wszystko działa poprawnie.

Reklamy na polskim IP są.

Reklamy na IP zagranicznym także są ( wszystkie : RadiumOne, SP, BLVD Media itd.. )

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Playspan sie bugguje non toper. Ja np. mam tak, ze otworze sobie niektóre reklamy na IP PL, ale jak zmienie proxy i otworze pierwsza lepszą ofertę to jest tylko iframe.sposnorpay > ta oferta nie jest ... i po odswiezeniu wszystkie reklamy znikaja i konto jest do wyrzucenia. I koksik nie pie*dol tu o tych Twoich sposobach, bo one nic nie dają jak zwykle tylko nabijasz posty.

@TOP

Spróbuj zrobić email na IP : DE lub NL mi to czasem pomaga (zwłaszcza de)

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

jeśli zakładacie maile z polskiego IP to nie polecam na gmaili, yahoo, tlen itp bo playspan blokuje przez to zakładki.

Lepiej znaleźć jakieś niepopularne strony mailowe.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...