Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja]AnimeWorld

zwyrodnialecece

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiem ci tak jesteś naiwny ten serwer to fake : ) mogłeś czytać posty w zapowiedzi ze HA sprzedawał GM za 10 zł na serwerze którego nie ma i nie będzie podobno na debilach zarobił jakieś 190zł przez 1 dzień dobra dniówka :)

Opublikowano

@UP

Bez kitu xD Tak się uśmiałem z tych czubków że myśleli że taka strona powstanie :) www.animeworld.pl przecież to strona anime , od razu wiedziałem ze to jakiś je*** fake ;) Na XAT typ pisał że ma admina bo gadał z GA na ts i za free . Hah :DD

Opublikowano

NIE POLECAM !!

NIE MA ŻADNEGO SERVERA !! UZYTKOWNIK CHCE PO PROOSTU TAK ZARROBIC KASE PO PRZEZ WYSYŁANIE SMS O WARTOŚCI 10 ZŁ . MOWI ZE KTO WYSLE SMS DOSTANIE GM , ZAPYTALEM GO NA GG CZY RUSZY SERVER DZIS O 21 ON POWIEDZIAL ZE RUSZY ALE JAK DOPIERO WYSLE SMS BO BRAKUJE 10 ZŁ NA TS !!

TO JA MU MOWIE ZE NIECH 1 RUSZY TEN SERVER BEZ TS , TO ON MI MOWI ZE TAK NNIE DA RADY , PO PROSTU ŻAL DZIECKA W WIEKU 12-14 LAT.

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...