Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SacredCraft v1.6.5 [HARDCORE][40Slotów][NO-WL][NO-PREMIUM][DEDYK(Własny)][Smirc=Ban3Dni]

mcGameR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cos sie zepsulo w loagowaniu ale server polecam jest bardzo dobry:)

SIEMA, JA JESTEM TASAKAMANA A TO JEST CAŁKIEM PUSTA SYGNATURA WIĘC JEŻELI CI POMOGŁEM DAJ LIKE !

Opublikowano

Jest błąd Techniczny , Jako że nie ma mnie w domu do jutra do 15 - 16.30 to serwer będzie miał do tego czasu zbugowane logowanie. bPermissions zaczęło szwankować i sie zbugowało w stosunku do AutchME

Opublikowano

Tylko nieliczni mogą się zalogować ! Zaden Wlasciciel W Tych Nielicznych Nie Jest ! A Moze To Wlasnie Ty ?

Zalogowal sie juz :

Bartollio

Opublikowano

Zbanowali mnie na IP za nic (podobno miałem X-Raya).

Server jest fajny, miła atmosfera i wogóle ale nie rozwijajcie sie w szybkim tempie (Chodzi mi o diaxy) bo was tez nie słusznie oskarżą

Opublikowano

XRAy ! - Serwer Stoi 2 Dni ! Pytałem się w ile kopaliście te diaxy ... Hmm... W tydzień ? Niewidzialny !?! Nie obchodzi mnie czy to ty kopałeś czy kolega ale jeszcze kłamiesz w żywe oczy . I za to między innymi PERM.

Opublikowano

Jakie 2 dni ???? Grałem już wsześniej nawet przed tą awarią co pisało że nie masz uprawnień do komendy /login. Nawet dałeś mi że szybciej spadały świnki z mobspawnera. Skleroze macie czy co, a zapomniałbym jaka niewidzialność ?

A wogóle ciąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąągle wam tłumaczyłem że okradliśmy jakiegoś typa :P A jak chciałem opowiedzieć całą historie to jakieś sapy miałeś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...