Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Kupno Battle Funds SMS

Iniz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam a więc tak chce sobie kupić zestaw jakis tam żołnierza gdzie znajduje się Ak74 i Specjalistyczny Ak74 + Bandaze i tonik zycia czy jakos tak. Wiec zobaczylem ze muszę wysłać Sms'y dwa jeden za 25zł aby doladować 10040 chyba tej waluty i za 7zl aby dodac jeszcze 2900 :) Caly komplet kosztuje 11 969 tej waluty. Ile mnie to wyniesie za sms ? Tylko te ok 35 zl czy jeszcze jakies inne doplaty? Raz kupowałem do innych gier i wolę sie uprzedzić, ponieważ cóż pisało że 30 zł a okazalo się że potem trzeba 2 sms za 30 zł to wiecie szkoda by było tyle hajsu:)

Opublikowano

Dzięki za szybką odpowiedź , lecz mam pytanie kupowałeś kiedyś? Wolę sie upewnić bo nie chcę płacić 50 zł skoro nalezność to 32:)

Opublikowano

Ja tak robiłem: Kup doładowanie za 25 i za 10 (zeby miec 35 zł na koncie)

I wyslij za 25zł i za 7zł

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

Omgf, na chuj ci ak i sc ak ?

Kup sobie tommiego na daleki i krotki dystans to samo i 2x mniej kosztuje. Ty w ak płacisz za skina -.-

OndteAw.png
Opublikowano

Czyli ziomek nie opyla sie tego zestawu? Np: Ratunek Rudolfa to to samo co Ak74?

Mam nestety złą wiadomość :P Zestaw tamten kosztuje 12.000 czyli tyle ile bym mial(Ak to 2 Ak itp) , a np ( Uber ratunek rudolfa oraz jakas tam giwerka na daleki + ten sierzanta +10 zycia, 110bandazy i tonikow 110 ) tez kotzuje 12 czyli tak jakby mialbym lepiej wygladajace bronie za te sama cene co te tansze .Lecz w zasadzie nie potrzebuje toniku i tego wzroztu HP :D To by wyszlo ze ok 3 tyski bede mial na koncie:D

Opublikowano

Uber rudolf rescue to to samo co ak, analogicznie w przeciwnej frakcji.

SMG na bliski z 45 nabojami + uber/super lr pistol (pistolek na daleki zasięg z 11 nabojami) do tego granat i jesteś ustawiony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...