Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Ile wydropie kd? 2 rekawice 78 wp

jambosss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko

Gdzie najlepiej wydropie duzo kd z rekawica z is i z lasu.

ostrze p zbroja g strach m10

metka klepe szybko nie padam schodzi max 1/5 hp i odrazu full

gdzie i w ile moge wydropicnajwiecej kd? bd siedziec w nocy pewnie na mapkach ile tam dam rade wydropic kd przez tydzien z 2x rekawica? metka bije szybko wp 78lvl

Opublikowano

Najlepiej w dt na metkach, :) tylko sobie załatw rekawic z 5 :) i w 1h może lotnąć z 0 nawet do 3 :)

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

wlasnie mam jeszcze 1 tyg wolnego dzis w nocy pojde do lasu i dropne z 5 rekawic ile da rade tak okolo min kamoli w tydzien?
Opublikowano

kup full potek red nieb z 3-6 rękawiczek + z IS-u i wpadasz na DT robisz dt:) ulepszasz coś i idziesz na metki mordu i tam klepiesz to jest najskuteczniejszy sposób albo idź po prostu do lasu i tam wal tak od 20 do 10 rano (jak dasz rade bo potem full ludzi)i tam klep metki 80 85 i 90 i jak zbijesz z 40 metków lotniesz parę rękawic i może z 2kamole i potem jak będziesz miał full rękawiczek to leć do DT:)

(Mozna też zarabiać na kupowaniu itemków +6 (stalki boje złodzieje itp) i kłuć do +8-9 Można też bonować jak ktoś chce albo o drazu selać)

las w tydzień (jak przynajmniej 3spoty metków klepniesz chodzi mi o 3 ch) to z 12kamoli

a w Dt tak z 20+ można wyciągnąć ja tyle wyciągam nawet więcej ale ma surka 75 :)

PS; ale w lesie doropniesz jeszcze rękawiczki :) a w dt KU

ZAMIENIE EQ YANGI KONTA Z SYRIUSZ NA EQ KONTA YANGI BYLE CO NA RAVI

NA SYRIUSZU PL MAM MIĘDZY INNYMI:

-200kk ninja 38lvl zbr. na 18lvl 1khp 15sztyle 5b kd+3

-budde+9 10luda/-budde+9 12inta 5b / PW lub gg 32803264

Opublikowano

tyle to wiem ale zapomnialem napisac lepiej las czy mordu w dt? ile mniej wiecej bd tych kd w tydzien?

rozwalsz system koels piszesz ze wiesz a potem sie pytasz ile mniej wiecej a ja ci pisze moze ich byc 10 jednego dnia i potem az do konca rekawic zero a moze byc 10 kamoli dzien w dzien nikt nie wiem nawet w przyblizeniu zamiast pisac bys siedzial i lal metki

to tak samo jak ja bym ciebie sie spytal kto trafi szostke i ile osob i ile wygraja hahah

Opublikowano

Metiny morderstwa. 2 godziny i nie masz miejsca w eq tak zapelnione pro itemami (najlepsze ku , kamienie duchowe)

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

to ja powiem ze milion kamoli moze lecz od szczescia zalezy wszystko jedni moga z 10 kamoli a ktos zero wiec podanie liczby okolo bez sesnu to podajcie mi liczby do 6 w lotto tylko nie macie sie pomylic bo ban hahahaha

Opublikowano

Ja myślę że od 1 do 50 powinno drop ;> może nawet z 40 :D zleży zacznij dropić to zobaczysz tak od 20(wieczór) do 10(rano) i tak przez 7dni i sprawdz ;>

Opublikowano

Legendarny kamień używany do treningu wewnętrznego. Służy do treningu umiejętności na wyższe poziomy ( od G1 do P)

Kamień Duchowy można wydropić z:

Metinów- wypada ze wszystkich metinów powyżej Metina Duszy (włącznie). Prawdopodobieństwo wydropienia Kamienia Duchowego z metina jest większe niż z BOSSA.

Bossy- Best. Kapitan, Chodząca Małpa, Dziewięć Ogonów, Elit. Król Demonów, Elit. Ognisty Król, Elit. Zjawa Żółt. Tygrysa, Ezot. Przyw., Generał Huashin, Generał Yonghan, Królowa Pająków, Lodowa Wiedźma, Lord Małp, Ognisty Król, Olbrzymi Duch Drzewa, Olbrzymi Żółw, Pirat Tanaka, Silna Lodowa Wiedźma, Skalista Małpa, Wódz Orków, Zjawa Żółtego Tygrysa

Jasnozielona Ebonitowa Szkatułka,

Nieb. Ebon. Szkatułka,

Fiol. Ebonit. Szkatułka,

Kamień Duchowy można również otrzymać jako nagrodę za wykonanie misji z księgiKsięgi misji Expert - ale jedynie z misji Lasu Duchów (Zabij Duchy Drzewa oraz Tajemnica Lasu Duchów).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...