Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakie gierki pójdą na taki lapku?

1409bartek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam zamiar kupić laptopa. Do 2000 zł. Chcę by poszły takie gry jak Metin2, Tibia (bo na moim lapku 1.9 GHz, 3 GB rama laguje), Gothic 3, Gothic 2, CS, GTA SA, oraz trochę lepsze gry coś jak BFBC 2.

Mógłby być taki laptop? Jak poszłyby jeszcze lepsze gry to mi napiszcie! Jeden mi powiedział, że nawet Skyrim na Ultra pójdzie ale nie za bardzo wierzę :/

Procesor: Intel? Core? i3 380M 2,53 GHz

Przekątna ekranu: 17,3 cala

Pamięć RAM: 3 GB

Pojemność dysku: 320 GB

Model karty graficznej: GeForce GT315M

Kod producenta: NP-RC710-S02PL

Chciałem się jeszcze spytać gdzie go kupić? Na Euro RTV AGD? Czy na Allegro bo na Allegro jakoś nie znalazłem jeszcze :/

1328363902-U526345.png
Opublikowano

Skyrim na ultra nie pójdzie. Na moim o podobnych parametrach (a wręcz tych samych!! tylko podzespoły o "innej nazwie" ) skyrim chodzi na hight płynnie ( nie wiem ile fps ), ale da się grać bez ścin. Jeszcze game booster = o 15 fps więcej :).

Hmm musisz poszukać takiego laptopa w sklepach komputerowych w mieście, albo innego o podobnych parametrach. Ja wyczaiłem w sklepie abcpc.pl ( w budynku :D nie na necie ) podobny lapek ( ten co mam teraz ) za 1450 zł :D. Jak za tą cenę to baardzo dziwne. Gwarancje ma 24 miesiące + dostałem do niego ram i mocniejszy zasilacz za free ( oryginalny ma 85v a ten 200 :D) i to chyba dzięki niemu tak dobrze gry chodzą :D

76561198034810506.png

Opublikowano

To dziwne, 1450 zł a takie parametry??? Bez kitu. Bo ja chcę żeby chodziły te podstawowe gry - CS, Metin2, Tibia, oraz jakaś trochę lepsza gra. W takim razie poszukam jakiegoś tańszego lapka bo nie chcę żadnego Skyrima czy Battlefielda 3. BFBC 2 Był tylko przykładem by chodziły takie gry. ;]

1328363902-U526345.png
Opublikowano

nie wiem czy znajdziesz tańszy. Ale nie szukaj na allegro itd. tylko pobiegaj po mieście po MAŁYCH!! sklepikach komputerowych. Nie takich jak vobis itd bo tam drogo. Sam się zdziwiłem, że on tyle kosztuje - jak na necie po 1900 + :D.

76561198034810506.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...