Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] LUDZIE POMÓŻCIE ;/

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm więc tak...Bawiłem sie plikami serwerowymi różnych autorów i mam pewnien problem. Jestem właścicielem serva (na hamachi) ale nadal pisze mi przed nickiem [Default]. Nawet jak zrobiłem wcześniej kopie i podmieniłem nic z tego. Dodam jeszcze że przed bawieniem się plikami usuwałem niepotrzebne pluginy, które lagowały serwer ;p

Tu macie SS

post-451031-0-20971900-1328356974_thumb.jpg

Opublikowano

Pokaż nam swoje permissions i podaj jaki masz plugin od czatu

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Bywalec
Opublikowano

Źle skonfigurowane pliki i tyle.

Spróbuj pobrać któreś z tych:

www.mpcforum.pl/topic/495943-inne-spis-plikow-serwerowych/

Masz plugin iChat ?

5jJNSGS.png

Opublikowano

Już się pogubiłem :D Które dokładnie chcesz? Z permissionsEX czy z permissions?

A wystarczy ze przeniose stary ichat ..juz chyba problem rozwiązany..ale sprawdze :D

nic z tego ;/

Opublikowano

Nie mozliwe , jak wgrales moje pliki , bez ingerencji w konfiguracje to nie moze tego byc :) A co do tego ze masz gracza to normalne , przeciez nie masz twojego nicku ustawionego jako wlasciciela. Wpisz w konsoli 2x to : /manuadd twojnick Wlasciciel

edit : nie zauwazylem postu jeszcze wyzej , tak robi to roznice bo moga byc bugi i bledy na R1 , w paczce mojej jest bukkit R3 , wgraj go i zrob tak jak napisalem powyzej .

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...