Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Gdzie teraz najtaniej i najpewniej kupić Givecode do minecrafta

poldek3332

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Strona producenta

minecraft.net

Są jeszcze strony

kontagier.pl
fabrykakluczy.pl
allegro.pl

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

Nie widzę żeby na stronie producenta dało się zrobić przelew internetowy z iPKO tylko jakiś kartą.

Na allegro nie wiem czy ktoś nie ''kłamie''

Opublikowano

A ja ci polecam zaryzykować i kupić na allegro. Szukaj u ludzi, co mają dużo pozytywnych i nie mają negatywnych komentarzy. Ja kupiłem giftcoda jak była wersja 1.7.3 za 29 zł i do tej pory wszystko jest ok.

Pozdrawiam, Damian.

sygnaturkazx.png

Opublikowano

http://allegro.pl/or...2097673982.html Co o tej myślicie ? Jest 100 % pozytyw albo ta http://allegro.pl/mi...2096685548.html

Można zaryzykować, jeśli widać kontrahent jest w porządku.

Ja jedank radziłbym Ci kupienie Minecraft'a ze strony producenta, tam masz 100% pewność udanego zakupu.

Załóż konto PayPal, przelej na nie pieniądze i kup Minecraft'a. Nie będziesz musiał się martwić, czy klucz wygaśnie i czy w ogóle dojdzie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Mam pytanie. Czy może mi ktoś upisać jak zrobić to konto PayPal ? Nigdy takiego czegoś nie robiłem, a chciałbym także kupić. Mam 16 lat .

he?

Opublikowano

Kup od craftsite, 50 złotych + gwarancja i miła obsługa. Mają swoje aukcje na allegro - polecam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...