Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] AMD

rawel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak gram w Bf3to po kilku minutach gry wywala mnie do pulpitu i wyskakuje komunikat Sterowniki AMD przestały odpowiadać.

Czy powrót do starych sterowników coś zmieni?I ewentualnie jakie sterowniki zainstalować?

Komputer spełnia wszystkie wymagania.

Opublikowano

Masz prawdopodobnie nieaktualne lub uszkodzone sterowniki tyle że na pewno AMD ? czy ATI, bo AMD nie robi kart ;)

Podaj producenta oraz model karty, albo lepiej przedstaw specyfikacje całego komputera.

mjwpat.png

Opublikowano

Dokładnie AMD to samo co ATI, downgrade o.O Kto na to wpada aby instalować starsze stery :D Uaktualka i bedzie gites

OndteAw.png
Opublikowano

Ja mam aktualne a raz na około 2-3h wywala mnie do pulpitu i albo pisze że sterowniki odzyskały sprawność albo pisze że BF3 przestał działać :(

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja mam aktualne a raz na około 2-3h wywala mnie do pulpitu i albo pisze że sterowniki odzyskały sprawność albo pisze że BF3 przestał działać :(

no ja mam to samo.

Mam najnowsze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...