Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Wyższa ranga niż ostatnio

dawidlu12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. mam taki problem, mianowicie niegrałem w CA jakis tydzien i jak sobie popatrzylem na strone główną Ca to miałem wyższa range niż powinienem mieć. Miestety nie posiadam danych do zmiany hasła i niewiem co mam zrobić. Prosze was nie piszcie mi ze nic nie zrobie i ze mam po.koncie bo ja nie czekam ta takie odpowiedzi.

Opublikowano

Czyli rozumiem że masz większą range niż jakiś tydzień temu.

Jesteś pewien że nikomu nie dawałeś passów czy nie ściągłeś jakiegoś keyloggera?:D

Tylko na stronie masz większą range czy w grze też bo może to tylko bug ja kiedyś miałem CSM4 a na stronie pisało że mam 1lt ;).

Wbić na konto możesz tak?

Zawsze możesz napisać do supportu z tego konta może ci coś poradzą oczywiscie napisz po angielsku ^^

jezeli angielski lezy u cb polecam translator a na koncu dopisz by translate google ^^

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Jak dla mnie pisanie do suportu nic nie da ale można spróbować

Jak nie ogarniasz ang to napisz mi na gg/pw to ja ci to napisze..

Opublikowano

Choćbym nawet kupił to konto to nie powinno cię to w żadnym stopniu interesować. Ja szukam pomocy a nie wypominania. Jak ci coś nie pasuje to twój problem.!!

Opublikowano

chłopie... jedyną osobą z problemem w tym temacie jesteś Ty.

jak kupiłeś konto bez full info to nic nie zrobisz.

jeśli miałeś wszystkie dane to trzeba było zmienić wszystko, bo teraz koleś dostał kasę i dalej ma konto.

krótko i na temat - jesteś w dupie.

Opublikowano

Dobra huj, przyznaje się. Dręczy mnie sumienie. Żyć nie mogę! xD To ja gram na twoim koncie! Super się gra _-spook-_! Zarób więcej nx następnym razem ;P.

żartuje.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A próbowałeś tych sposobów na odzyskanie danych? A sprawdź w grze. A tak po za tym jak ci nic nie znikneło z konta a masz tylko lvl UP to powinieneś skakać z radości. I zacząć grać na nowym. Tam wbić dobry lvl. I z tego Gifty porobić. I żyć jak król, a nie jak ciul. To była przenośnia. Zeby nie było.

Moja ulubiona broń to

M4A1 Sopmod

M416 CQB Cammo

M417 SB

Minigun

Lubie grać jeszcze wszystkimi M32

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...