Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ping 999+

DjRemos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema ! Gra mi się ładnie pobrała przez noc. Gdy włączam gre i chce jakiś serwer to wszędzie pisze ping 999+. Gdy próbuję wejść na serwer albo mi się gra wyłącza albo zacina. W cod mw 2 mam ping 100-180 . Net to multimedia dzielona routerem.Pomoże ktoś ?

nfsw_REMOS997.png
Opublikowano

Ja to uznaje za bug, ja również tak mam. Lecz zobaczysz jak wbijesz na serwer, nie będzie lagów, raczej płynnie będzie ładnie chodzić. Bez obaw.

10906.png

Opublikowano

Spróbuj szukać serwerów z małymi pingami i wyłączaj zbędne programy.

Daj lajka jak pomogłem :]

Opublikowano

Niestety a może raczej stety zakończyłem przygodę z tą grą. Gra się cieła nie powiem jak nawet na najniższych. Gre odinstalowałem... Dla porównania Cod MW 2 który ma większe wymagania nawet na średnich się nie tnie. Coś jest nie tak z tą grą i tyle.

nfsw_REMOS997.png
Opublikowano

Niestety a może raczej stety zakończyłem przygodę z tą grą. Gra się cieła nie powiem jak nawet na najniższych. Gre odinstalowałem... Dla porównania Cod MW 2 który ma większe wymagania nawet na średnich się nie tnie. Coś jest nie tak z tą grą i tyle.

Co Ty porównujesz, COD'a z darmową, niezoptymalizowaną, pełną bugów, zrobioną dla kasy grą. Poradziłbym update PB, no ale jak już się poddałeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...