Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] hack - większe obrażenia dla broni

oStriker11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli tak zwany dead streak pociski rozrywające , obecnie chyba nie ma hack;a z gui na obecną wersje , ale posiadam temat jak to zrobić za pomocą cheat engine , do broni głównej nie ma takiego hack'a

Opublikowano

priefiency

DAMAGE ta od shotgunow mozna przeniesc do primary i secondary weapon - sam uzywam skorpiona akimbo + extended magazines + damage

zaid nie mieszaj tu i nie pisz bzdur jak nie masz pojecia hack jest istnieje jest pod wersje 1.4.382

widze ze w kazdym temacie masz cos do dodania

Opublikowano

nie , obaj powinniśmy nauczyć się większego szacunku jeżeli nie mam odpowiedniej wiedzy , ja mówie o importu dead streaków do dodatkowej broni (patrz spoiler)

20628268026290818165.png

co do hack'a , jeżeli chodzi ci o import dead streak to jeszcze go nie ma na obecną wersję

a wszędzie mam coś do powiedzenia gdyż mam odpowiednią wiedzę którą chce wykorzystać

btw mógłbyś dać na pw link do class editor'a?

Opublikowano

Czyli nie ma możliwości na razie dodać tych pocisków rozrywających do mp7?

E: jednak jest, czyli co muszę zrobić żeby móc je dać i jak jest z wykrywaniem tego?

Opublikowano

to nie sa pociski rozrywajace ja

mowie o czyms innym o stalym zwiekszeniu damageu broni o imporcie tej funkcji z shotguna do kazdej innej broni

zobaczcie iz obrazki sie roznia - tego pocisku

wejdz w stworz klase szotgun a zobaczysz o czym mowa

Opublikowano

no właśnie a chciałbym 2 umiejętności a mianowicie obrażenia i odrzut. Mogę nawet nie ustawiać wtedy dodatków, byle bym miał te 2 umiejętności. Da się tak zrobić?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...