Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z pingiem

boniek96

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam nie wiecie moze od czego mam ping po 999 jak jade ????

A jaki masz ping jak stoisz ?^^

To pewnie wina zbyt wolnego łącza ;)

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

Oban i wszyscy, którzy twierdzicie, że łącza są wolne: czasy wolnych łączy odeszły w niepamięć. Nikt teraz nie korzysta z "modemu" 64kb/s!

W czasie bitwy dane pakietowe, które mają być przesłana zajmują 400-700kb, więc to nie jest dużo.

Wcześniej był podobny temat, w którm pomogło zainstalowanie WoTa na nowo. Powodem były wgrane/wprowadzone tweaksy, które miały przyspieszyć grę.

http://www.mpcforum.pl/topic/543891-problemprosze-o-pomocdziwne-lagi/

Ale z tego co piszesz, Twój problem wydaje się inny. Czy masz taki ping tylko jak w rzeczywistości "jedziesz", czy jak ogólnie jesteś w bitwie?

roomy.png

Wczoraj do ciebie nie należy. Jutro niepewne... Tylko dziś jest twoje.

Opublikowano

U mnie co innego w grze co innego na tej stronce jest. Różnica 50-100 na niekorzyść gry.

Opublikowano

Crips bo to zależy od serwera na jakim grasz, jakie ma on parametry i jak daleko się znajduję. Czyli to była wina dostawcy internetu, zdarza się ;p

Opublikowano

A masz wgrane mody? Jeżeli tak to może by przyczyna, u mnie też tak było a jak wykasowałem te wszystkie dodatki (mody) to ping już nie był taki duży.

World of Tanks

NICK:Dikej007

CZOŁGI: IS3,T50,M4 Sherman,S-51

wotbigbar03.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...