Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie najlepiej zacząć i jaką klasą?

Magik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak wyżej... Zaczynam teraz od nowa, bo dawno nie grałem w metka, a mam teraz trochę wolnego czasu, więc czym najlepiej zacząć i na jakim serwie, by coś osiągnąć w jak najszybszym tempie? ; )

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

Ja polecam Tobie zagrać na s26... Jest tam dość tanio, gra spora liczba osób (fakt, większość noby, no ale cóż)

Najlepiej wojownikiem body/mental lub surą WP

Pozdrawiam!

Opublikowano

Solar, wojownik body lub jak na prawne na sam początek gry to WP

Bodym trudniej się expi niż WP ale jest lepszy w PvP lecz ku dla bodego najdroższe.

Jak na początek zagraj WP

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

W przeciwieństwie do innych - nie polecam s26, może i ceny są niskie ale jest to równoznaczne z długim czasem zarobku. Zapraszam Cię na Kronos ( s.23 ), ceny znacznie się zmniejszyły, mili gracze i miła atmosfera. Na początek polecam Ci Surę WP a gdy się wybijesz - tzn. zarobisz troche Yang zacznij sobie grać Wojownikiem Body.

Opublikowano

s26.

Woj Body bądź Sura WP . Dobry zarobek .. potem graj kim chcesz ,

d113e6bd9c03f.png

Opublikowano

ale co za różnica z tymi cenami? lol

przecież jak dropne FMS'a to sellne go za NP. 30kk i już na takim serwie 23 mogę mieć na aure.

dropnee fmsa na s26 sellne go za 5kk i też bd miał aurę bo przecież ceny tam są niskie i za niskie ceny będę sprzedawał itemy ;)

P.S. wszystkie ceny które tutaj podałem są jedynie PRZYKŁADEM.

więc na jedno wychodzi, tyle że czasami na s26 można kupić KU z samego yang pozbieranego z ziemi więc...

ale i tak polecam Ci zacząć gre na 23 :D załóż pierw bodziaka/mentala i bodym na metki a mentalem np. expij tak gdzieś do 21 i drop medale, potem jak uzbierasz kase możesz stworzyć daggera :) JAk będziesz miał odpowiednie środki na ninje będzie się nią równie dobrze expiło jak innymi postaciami, ale to już zrób jak uważasz (zrób od razu ninje, albo cały czas graj tym wojem)

a jeżeli chcesz zacząć grać od razu bez żadnego zarabiania polecam założyć Surę WP - postać nie jest tak droga jak np. woj body i w dodatku zajebista do expa ;]

Pozdro :D

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...