Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]Sposób na zarobienie darmowych SM (inny) PayPal

pankal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki programik ? Przecież ciągasz go bezpośrednio "od nich", więc nie wiem w czym problem. Jest czysty.

Opublikowano

Dużo osób się o to pyta. Strona odświeża się co jakieś 40 min. Włącz reklamę poczekaj z 1 godz i na 100% doładuje Ci się z ok. 100 punktów

@ siemaxdd Ty masz nick tam - Nojfik ?

Opublikowano

a co Ci tak zależy na tym , żeby się rejstrować , Podejrzane to . ;x

Edit: No pobrałem niby dostaje pkt i za ogladanie reklam zobaczymy co dalej ;]

Zostaw lajka ;)

Opublikowano

Cieszę się, że zaufałeś, ale denerwuje mnie to, że pod sam "ryj" wam daje link i poradnik na kase, a każdy się "pluje"

Opublikowano

@Zarobił już ktoś? Bo nie wiem czy testować

Każdy sie pluje bo może, niektórych nienauczyli w domu kultury.

Opublikowano

Tak ja mam nick Nojfik. Jakieś to jest dla mnie dziwne... Przez całą noc miałem włączonego kompa i doszło mi ok. 600 pkt to skoro 30 sek - 1 pkt to nie powinno mi dojść min. 2x tyle?

Opublikowano

Co do tych punktów to nie jestem pewny czy 30 sec = 1 pkt, ale wiem ze 1 minuta = 1 pkt na 100%

@Edit - tam macie takie gry jak BingoSurf i Surf-Kolo . Codziennie dostajecie po 1 kredycie i można tam grać. Zachęcam do gry bo jak ktoś ma szczęście to może wygrać od razu kasę. A serwis jest w 100% wypłacalny !

Opublikowano

dziala, thx

jest jakis sposob zeby przesunac ten baner w inne miejsce, bo mi napisy zasłania ;p

Ponowne umieszczenie takiego linku skutkuje zbanowaniem konta.

Opublikowano

Tak jest też się z tym męczyłem.Klikasz i przytrzymujesz ten znak minus po lewej stronie środku paska reklamowego

Opublikowano

Bo nie umiesz :> Przecież mówiłem (chyba), że to polega głównie na poleconych. Powiedzmy ja mam 1 poleconego np. Ciebie, Ty zapraszasz 3 swoich kolegów - to ja nie będę miał 1 poleconego tylko 1+3=4 - będę miał 4 poleconych. Jak tych 4 poleconych zaprosi jeszcze po 2 to juz będę mial 8... Ludzie miają po 30.000 poleconych i w około 3-4 dni mają 200.000 pkt.

200.000 pkt = 20$.

Na prawdę polecajcie znajomych, ponieważ głównie na nich się zarabia. I oprócz tego codziennie można grać w gry i tak się wygrywa od 0.10$ do 1$ a nawet 20$Pass

Postarajcie się na początek chociaż z 1 zaprosić. Jak traficie na jakiegoś kolesia np. co jest adminem jakieś popularnej strony to jak on zaprosi 100 osób to Wy też będziecie mieli 100 poleconych.

Opublikowano

@up

Masz racje polega to głównie na Poleconych

ale w jednym się z tobą nie zgadzam.

wg. aktualnych danych z tego serwisu to 20$ dostajesz za ok. 175.000pkt a nie za 200.000pkt

Opublikowano

Wygrać w kole, bingo lub masz takie stronki z grami (za gry dostajesz punkty, a pkt wymieniasz na kody, a kody na 20$Pass)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...