Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] 'Ten kod zostal już wykorzystany do rejestracji konta'

PawloMix

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, wczoraj zakupiłem grę battlefield 3(użyłem kod na starym systemie), miałem system win xp, dziś zrobiłem formata na

windows 7, cieszyłem się, że... Gra mi będzie działała, ale gdy wszedłem na origina i podałem klucz (na tym koncie co wcześniej) pisze, że key został wykorzystany i mam 0 gier, ale lol! Rozumiem, gdyby było to inne konto, ale to jest to samo konto ;(.

Co robić?

Opublikowano

W originie tak jest.

Tylko raz można zainstalować (tez tak mialem)

No, ale przecież mam na tym samym koncie, więc co jest? :(

Opublikowano

Origin nie działa, jak ja wchodze to pisze że nie mam żadnej gry mimo tego że grałem 5h temu :ninja:. Czytałem teraz na battlelog że wszystkim nie działa musisz poczekać.

1562403525.png
Opublikowano

Ja pier**** nie wiem co to ma ku*** być. Od 2h starałem sie odpalić BFa ale pier****** Origin co chwila przestawał działać. Wkur***** na maxa postanowiłem usunąć to gówno i powtórnie zainstalować. A teraz wprowadzając klucz produktu mam to samo co założyciel tematu.

Kolego UP możesz dać link do tego tematu czy coś gdzie sie dowiedziałes ze wszystkim nie działa ?

Jakieś pomysły na rozwiązanie mojego problemu ?

Pomóż innym, nie bądź obojętny ! Jedno kliknięcie a tak wiele może.

1420669638.png

Gość malutki688
Opublikowano

orgin dzisaj nie pracuje poprawnie poczekajcie do jutra

Gość malutki688
Opublikowano

mojemu koledze zadnej gry wczoraj nie wykrywalo a ma ich z 5 na orginie, tak btw to po co ci klucz?logujesz sie na konto i odpalasz bf=a

Opublikowano

Ja robiłem formata i jakoś mam wiernego BF'a i FIFA'e cały czas.

Procek: AMD Athlon X2 II 3.3GHz OC < do wymiany na phenoma >

RAM: 2GB DDR3

Grafika: HD Radeon 4870 1GB

Zasilacz: ATX POWER SUPPLY 420W

MOBO: Asrock N68C-S UCC

Opublikowano

Wczoraj wieczorem coś się origin zjebał, też nie miałem żadnej gry, choć BF3 kupiłem w sklepie i nie robiłem formatu ani nic innego myślałem że kurwi.. dostanę ;/

Opublikowano

Okej, wszystko działa, jakoś w dziwny sposób na moim koncie ukazały się gry! YEAH :D.

Dzięki wszystkim ,że tu pisaliście ;D.

PS. Temat może iść do zamknięcia :).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...