Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Osoby Chętnej Do Pomocy Przy Serwerze

Chu-Chi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuję osoby, która pomogłaby mi z serwerem, mianowicie z klientem gdyż wszystkie pakery, których używam/używałem nie działają poprawnie i nie mogę dodawać wpisów np. do pakera icon, root, czy też locale_xx. Osoba ta powinna być cierpliwa ( to na pewno xD ) mieć troszkę wolnego czasu, być chętną, gdyż to podstawa :D. Nie martwcie się, nie chcę was zbytnio wykorzystywać, kilka pliczków, parę pytań i nic więcej, osoby chętne/zainteresowane propozycją proszę o kontakt ze mną. Proszę o kompetencję, serwer nie jest zabezpieczony, jeżeli osoba która się zgłosi jako chętna i rzekomo '' kompetentna '' a zrobi jak zechce, napiszę do administracji forum.

Gadu Gadu: 25484014

Nagroda: GM na serwerze ( o ile ktoś będzie chciał ) oraz Łapka w górę ( lubię to )

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

Napisz tam, na pewno ktoś się znajdzie ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...