Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]problem xd

kacperr123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam takie małe pytanie i problem..

pytanie : no bo np. jadę se czołgiem i nie widzę z kad do mnie strzelają -.- zabija mnie i się nagle koleś pojawia 1 cm od mnie -.- dla czego go nie widac? caly czas taki problem mam :/

albo .. jadę se czołgiem inni strzelają do kogoś nie widać nikogo -.- ... jadę se dalej . koleś kolo mnie a na mapie mi go nie pokazuje nawet na tym drugim nie pokazuje -.- jak mnie zabije to dopiero pokazuje o co chodzi plz help -.-

pytanie : co zrobić żeby normalnie widzieć czolgi ?

@down ok dzieki :D

Daj like

chyba ze się boisz dać like ;]

jak nie dasz like to daj minusa xD

Ale jak dasz minusa, to znak ze się boisz kliknąć like ;]

Opublikowano

To często kwestia krzaków, że ktoś nagle się blisko pojawia - będąc schowanym wróg Cie nie widzi, ale tak samo Ty go nie widzisz. Miałem podobną sytuację, że stałem Su85 a tu nagle 5m ode mnie KV podjechał, a szanse na wykrycie tego pudła są ogromne... (stałem wtedy SAM za krzakiem).

Co zrobić żeby widzieć? Nie pchaj się za bardzo do przodu w "okrzaczonych" miejscach, czasem lepiej po oberwaniu ciosu zatrzymać się i nie strzelać na oślep - wróg po ~5sec straci Cię z radaru. Jak widzisz krzaki to staraj się je kołem okrążać - wrogowie po straceniu osłony będą o wiele latwiejsi do wykrycia.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...