Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Prosze o działający yang hack do pandora mt2

Wojtek556

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Nie ten dział

2. DMG a DMG hack to to samo

3. DMG hack się nie myje

4.Yanghack nie istnieje w żadnej postaci i na żaden serwer

Opublikowano

Moze chodziło mu o tego yang hacka który kiedyś działał, że kupowało się u handlarza np. riba +9 za 1k a sprzedawało za 30k ale to już chyba naprawili wszędzie .. ;d

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

ej dzieci popierwsze yank hack istnieje po drukie nieumiecie szukać ja jakoś mam yank hack ale dodaje mi kasy 300kk na godzine i tak dobrze dzie naprawde poszukajcie ja na pantorze mam tylko

licze ze pomogłem jeśli chcecie hacka odpisać na odpowiedzi pende patrzył tylko jedenmu moge dać yank hacka na pantore

Opublikowano

ej dzieci popierwsze yank hack istnieje po drukie nieumiecie szukać ja jakoś mam yank hack ale dodaje mi kasy 300kk na godzine i tak dobrze dzie naprawde poszukajcie ja na pantorze mam tylko

licze ze pomogłem jeśli chcecie hacka odpisać na odpowiedzi pende patrzył tylko jedenmu moge dać yank hacka na pantore

Wyjdź dziecko z tą ortografią, bo dobijasz tylko ludzi, yanghack nie istnieje i istnieć nie będzie.

Opublikowano

Bez komentarza. Ortografia jest tak wspaniała jakby napisał to 8 latek. Prosze cię :) YangHack'i nie istnieją!

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Bez komentarza. Ortografia jest tak wspaniała jakby napisał to 8 latek. Prosze cię :) YangHack'i nie istnieją!

Może niech lepiej MPC wprowadzi zezwolenie na wejście od 18 lat i poprawną ortografią,nie czepiaj się koleś bo to nie twoja sprawa jak kto pisze.

Yang hack nie istnieje.

Opublikowano

Może niech lepiej MPC wprowadzi zezwolenie na wejście od 18 lat i poprawną ortografią,nie czepiaj się koleś bo to nie twoja sprawa jak kto pisze.

Yang hack nie istnieje.

Niepotrzebnie odkopałeś, temat sprzed kilku miesięcy.

sygnabymiyoshi_zpsfbe77387.jpeg

by @Miyoshi

<3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...