Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę uruchomić UDObot ... co robię źle ?

-_-NAZZZ-_-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z uruchomieniem udobot-a może robie coś źle jeśli tak to plis mnie poprawić i oczywiście za pomoć lajk :-)

sory za dziwną nazwe screenu :)

jeśli słaba grafika screnow to moge zrobić 4 pojedyńczo :)

Opublikowano

CHŁOPIE.. Takie boty dawno nie działają.. IBot,KBot,PBDO-Bot działają !

aha :) bo byłem na feriach wracam patrze a tu 100% zmian moge link do pdo-bot - aktualnej wersji ?
Opublikowano

Poszukaj w tutorialach.. Bo trochę roboty z tym jest ;p

co ja piszę ... przyjżyj się nazwie to jest PDBO-bot :) ''PBDO-Bot_v_0_9_6_96_full ''

o pbdobocie zapomnij. nie dla leszczy. nie daja juz bety. a szlacha (my) mamy gold packi

no to jaki mam wziąść bot ? PDBO-bot już nie dają testować ibot i kbot 24 h tylko innyh niema ;( koniec dobrych czasów z botami za free ;(
Opublikowano

o pbdobocie zapomnij. nie dla leszczy. nie daja juz bety. a szlacha (my) mamy gold packi

Ty nie pieprz.. Bo golda nie dają za free..

Od kiedy ty jesteś szlachtą.. kmieciem może..

yolh.jpg
Opublikowano

Ty nie pieprz.. Bo golda nie dają za free..

Od kiedy ty jesteś szlachtą.. kmieciem może..

ja wbiłem na stare konto i włączyłem bo mam testowe i guwno mi nie działa a teraz z botami sie popieprzyło bo niema darmowyh a ja nie będe wpierdalał na golda kase .

Temat do zamknięcia Pdo-bot działa ale jest płatny

Opublikowano

szlachta placi a pleps lata recznie na 1-8 po skrzynkach. czyli albo placisz albo nic. czyli nic. sory ze po prosbie o zamkniecie pisze ale nie widzialem posta

comment_aKm2b5jSiJgvkhmrlSzZ5Yc80OK7Mzta

Opublikowano

Chyba nie znasz znaczenia słowa szlachta , lecz powiem Ci że szlachta zapewne wie że po kropce piszemy z dużej litery.

@topic

MBot był spoko nawet , lecz nie wiem czy jeszcze działa.

Opublikowano

Ogarnijcie...

Nie wyzywać się tutaj.

Tak, niektórzy mają Gold'a na PBDO(ja i sporo innych, więc bocimy za darmo...)

Nie ma już darmowych botów(omijając PBDO), zostało Ci 24h testowania KBota lub zapłacenie za IBota bo już nie ma testowej licencji na 24 godziny.

Opublikowano

ja was nie rozumiem

powinniscie przykleic jeden pozadny temat gdzie wszystko jest teraz aktualne i co skad mozna sciagnac napewno a nie kopiowac jeden od drugiego

bo potem sa zale ze cos nie dziala, a nie dziala dlatego ze to juz jest stare a jednak nadal kopiowane

admini wy tez sie wezcie co do tematu sciagniecia kazdego z botow bo macie tu juz spam na ten temat jak cholera

juz chyba z 50 watkw tu czytalem i wszystk to jest to samo, kazdy od kazdego zrzyna to samo

• 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Jak chcesz darmowego bota to tylko boxybot (czy jakoś tak) . Zbiera on tylko skrzynie ale lepsze niż nic , a jak nie pasuje to szukaj cracka do ibota albo resetuj co 45 min PBDObota (nie jestem pewien ale w wersji darmowej PBDObot po 45 minutach się chyba wyłącza)

9 Dywizja Ocalałych tutaj nikt cię nie zostawi, działamy jak jeden mechanizm.

4F41kY.png

Opublikowano

co ja piszę ... przyjżyj się nazwie to jest PDBO-bot :) ''PBDO-Bot_v_0_9_6_96_full ''

no to jaki mam wziąść bot ? PDBO-bot już nie dają testować ibot i kbot 24 h tylko innyh niema ;( koniec dobrych czasów z botami za free ;(

Chyba koniec starych złych czasów darmowych botów -.- Darmowe boty to najgorsze ścierwo jakie może być, jak były darmowe boty nie szło polatać, teraz lepiej wydać kilka złoty i mieć bota, ale na szczęście są dzieci którym mama nie da na bota, czyli jest mniej botów co = większy zysk dla osób które stać na taki "towar" jak płatny bot.

sygnacu.jpg

Opublikowano

Ludzie ten temat był pisany poł roku temu...

Dawno do zamknięcia a wy piszecie xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...