Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Rozmowa z fasstgold = rozmowa z ścianą

Uniq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kiedyś założyłem temat, w którym poruszyłem temat giftcode'ów od fasstgold. Teraz już nie sprzedają tych kodów, ale mam rozmowę, którą prowadziłem przed chwilą. Totalna ignorancja... Zapraszam do przeczytania.

kqva.jpg

PS. Przed "Pozdrawiam" zablokowali mnie :)

Proszę o opinie na temat tego dziwnego wydarzenia.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Lol .... Napisz mu po prostu żeby się przyznał ..Mojang ci nie zablokuje gif coda ...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Opublikowano

Zablokowany zostałem po tekście, że nic nie wywalczę.

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Hah, kompletny brak tolerancji dla kupującego... Na szczęście nie kupiłem od nich kodu :).

31575197832728931761.jpg

Gram tylko na serwerach premium pod nickiem kajsks. Jeśli widziałeś mnie na serwerze no-premium to nie byłem ja i ktoś się pode mnie podszywał! I na modcraft! ;P

exMPC Media Team | Pomocnik Minecraft | Gracz WoW

Moja paczka modów:

http://www.mpcforum.pl/topic/793874-dlkajcraft-v10-czyli-paczka-modyfikacji/

Opublikowano

Cóż. Na policję tego nie zgłoszę. Po prostu 30 zł w dupę, ale tam już... Kurcze a w szkole to ja głoduję cukrowo xD

Tą rozmową chciałem tylko pokazać Wam, jak firmy mogą kłamać w żywe oczy i pluć w twarz. Ale to chyba jedyny przypadek z jakim się spotkałem. Heh... Co za kultura...

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Radziłbym ci ,żebyś to zgłosił na policję. Przecież oni po prostu cię "och*jali" i paru set lub paru tysięcy ludzi. To jest po prostu masowa "kradzież".

mca.png
Opublikowano

Zamawialem u tego typa :D ale co tam .... z 5 min zrobil sie 1 dzien a gosc mnie oszukal bo gadal ze beda mieli kody a tak to dlugo czekalem ....

Wystarzy przemowic mu do rozsądku i zacznie gadac =)

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Mnie zablokowali na gg. Idioci

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

@UP, tak - już to pisałeś..

Co do samego tematu, to bez problemu możesz taką sprawę zgłosić na policję i ja na Twoim miejscu tak bym zrobił.

Na szczęście nic u nich nie kupowałem, bo giftcode'a mam już od czasów bety 1.3. Wtedy nikt nikogo nie oszukiwał na kluczach... Stare, dobre czasy.

76561198008004488.png

Opublikowano

A co sobie myślicie, że jak każdy do nich napisze po 6 miesiącach to mu uwierzą?

Kupujecie na własną odpowiedzialność z takich stron więc teraz się wielce nie żalcie.

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Nie żalę się. Chcę tylko przestrzec ludzi. W dodatku sprzedawcy nawet nie potrafią tego wytłumaczyć tylko coś zmyślają, potem stają się aroganccy i blokują na gg ^^

://Edit

@UP, tak - już to pisałeś..

Co do samego tematu, to bez problemu możesz taką sprawę zgłosić na policję i ja na Twoim miejscu tak bym zrobił.

Na szczęście nic u nich nie kupowałem, bo giftcode'a mam już od czasów bety 1.3. Wtedy nikt nikogo nie oszukiwał na kluczach... Stare, dobre czasy.

Hehe. "Kupiłem" ten klucz około wersji 1.3-1.5

Lubię to!

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...