Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Wyścig-bug/net

maricha17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy to jest jakiś bug czy wina mojego łącza.. Gdy jadę jakikolwiek wyścig, każde uderzenie przeciwnika we mnie kończy się odrzuceniem, a wręcz wbiciem w bandę.... Hacki? Bug? Net?

Opublikowano

a przeinstalowywałeś już worlda?

może to wina jakiegoś złego patcha czy kiepskich modeli...

przy odpalaniu ustawiasz staty na standardowe czy maxymalne?

btw.

podaj szybkość łącza (przy bardzo wolnym necie możliwe, chociaż wątpie)

i podaj czy, i jakich haxów używasz

Opublikowano

Prawdopodobnie wina neta. Ja czasami tez tak mam, jak pi net pada, to wszystkie auta stoją, a jak zacznie znów działać to ląduje na bandzie...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Chyba wina neta... Mam tylko 1mb..... Haków nie używam xD Mam takie pytanie... Jakie jest prawdopodobieństwo dostania bana?? Nie chciałbym stracić wszystkiego.

Opublikowano

Raczej to nie wina neta. Znalazłem wymagania minimalne tej gry na necie.A net powinien być 128kB/s

ja tez mam neta 1 mb.

W trakcie gry pobiera mi się o wiele mniej i wszystko działa dobrze. Wszystko stoi, jak pobiera sie 0 kb

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Hmmm to nie wiem za bardzo w czym jest problem. Spełniam wymagania gry.... hmm może po prostu przeciwnicy mieli hacki? Jakiś taran?

@ pytanie: Jakie jest prawdopodobieństwo bana za podstawowe hacki? Używacie coś?

Opublikowano

Hmmm to nie wiem za bardzo w czym jest problem. Spełniam wymagania gry.... hmm może po prostu przeciwnicy mieli hacki? Jakiś taran?

@ pytanie: Jakie jest prawdopodobieństwo bana za podstawowe hacki? Używacie coś?

być moze mieli tank moda- odpycha wszystkie pojazdy w okolicy z wielką siłą

ban- według mnie znikoma szansa bo 90% graczy albo nie wie gdzie raportować, albo im sie nie chce

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Kupiłem już sporo boostów xD Trochę się boje bana... No cóż może kiedyś użyje. Dzięki za odpowiedzi, proszę o zamknięcie tematu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...