Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Problemy z grą..

Namess.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo ;) Pobrałem i zainstalowałem sobie dzisiaj CA. Włączyłem następnie grę, i przy ładowaniu HS wywaliło błąd (Error Code = 204). Spróbowałem ręcznie zaktualizować HS'a, zrestartowałem kompa i problem znikł. Za to teraz gdy uruchomi się gra (biegnie już ten żołnierz) to po parunastu sekundach ładowania (z 2sek. po tym jak żołnierz pobiegnie) gra się wyłącza.

Pomocy :(

Opublikowano

to okno zawsze sie pojawia jak sie wyłącza Combat Arms zawsze masz tam biały ekran bo powinien tam być jakiś obrazek związany z obecnym eventem hmm..

Hmm..

Pobierałeś CA z oficialnej strony najlepiej przez CAE downloader?:D

Reinstalowałeś CA?

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Tak, pobierałem grę przez CAE. Co do tego okna, to już po problemie, ponieważ to wina przeglądarki że nie ma tam obrazka. Po prostu gra otwiera mi ten obrazek przez Explorera, a ja mam go zjebanego. Gdy otworzyłem przez Mozille to jest ładny obrazeczek :D Po reinstallu znów mam problem z HS'em. Ładowanie stoi ciągle w tym samym miejscu..

ugyv.jpg

Opublikowano

Spróbuj wyłączyć jeszcze zaporę antywira itp .

Może coś to da.

/To jak po reinstalu masz inny problem reinstalnij jeszcze raz :D

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...