Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RastaMC 100 slotów WOJNA GILDII!

Fexon11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

RastaMC

Typ serwera: Wojna gildii!

IP:s4.mineserv.eu:26666

Pluginy:

xAuth, Permissions, WorldGuard, CommandBook, AutoMessage, FoundDiamonds,

iChat, AntiCreeper, NoCheat, WorldEdit, MagicCarpet, Register, mcMMO, Factions, Orebfuscator

Potwory: ON

Zwierzęta: ON

Administracja serwera:

[Wlaściciel]RastaBooS

[Wlaściciel]rZYT

Forum w budowie.

TS :188.165.255.58:9999

Koszt VIP'a:

10 zł przelew zwykły

20 (z groszami) sms

Vip posiada: MagicCarpeta, teleportowanie się na spawn, zmiana pogody, zmiana czasu, wiadomości prywatne.

Opublikowano

Mimo moich wcześniejszych opinii na temat serwera (w poprzedniej prezentacji) jestem zmuszony ją zmienić.

Admin to niewyrzyty gnojek, zaczne może od kilku istotnych faktów potwierdzających moją chipoteze :

- Daje itemki Sobie jak i swojej GILDII, co jest nie sprawiedliwe w stosunku do innych graczy.

- Przenosi graczy bez ich zgody do siebie (pt).

- Zmienia pory dnia zależnie od tego jak mu sie to podoba, nie biorąc pod uwagi graczy.

- Loguje się na konta graczy, czasem zeruje im eq (tak jak mi).

- jako admin. powinien utrzymywać kulturę, a nie bluzgać się z graczami.

- Tworzy sobie multikonta, następnie daje sobie na nie lvl w mctop (plugin mcmmo) oraz Eq.

A teraz krótka historia przed tym zanim dostałen NIESŁUSZNEGO bana:

Jako że admin ma multikonta, nie może mieć na nich godmode. Wiec ja wraz z kolegą (nicku nie podam ze względu na to że owy admin jeszcze i go zbanuje) "wypchaliśmy" go ze spawnu (konkretnie ze strefy no pvp) i zabiliśmy. Zbulbersowany tym faktem admin wszedł na nasz kanał (na TS) i zaczął grozić banem, początkowo go wyśmialiśmy lecz chwile po tym, wyzerował mi eq (łatwe do zdobycia itemki to nie były, full eq protection 4, miecz Sharpness 5 i fire Aspect 2, oraz wiele więcej ale to są najbardziej cenne chyba itemki) . Zdezorientowany jak i podenerwowany, zawołałem admina na ts, spytałem co się stało z moim kontem, on zaś odrzekł że nie wie, wszedł mi na konto i już niby było puste. Wyraziłem swoją opinie na jego temat, po czym dostałem bana, prawdopodobnie perma.

Serwera naprawde NIE POLECAM, odradzam gry tutaj, jak i ostrzegam tych co mimo to zagrają że, Admin RastaBooS to niewyrzyte dziecko które nie zna samokrytyki.

Dla tych którym nie chce się czytać ujme w skrócie :

Admin RastaBooS, jest nieodpowiedni do funkcji admina pod względem zachowania i wiedzy (+ wieku).

Opublikowano

Było

http://www.mpcforum.pl/topic/538432-rastamc-100-slotowno-wlguild-war/

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...