Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Blokada na zalogowanie sie na Serw. Czy to na IP?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. Temat pisze drugi raz z kolei bo potrzebuje pomocy. Wiec tak jak w temacie. Gram na prywatnym serwerze Virtualmt2.pl Postanowilem sie pobawic wiec zrobilem tak jakby hackerska strone "z darmowymi yang" Ludzie po zalogowaniu sie na niej automatycznie wysylaja mi swoje pasy na maila nie wiedząc o tym. Na modzie spamowalem na strone calymi dnami. Dostawalem bany na IP. Nie moglem sie logowac na Virtuala i strone i rejestrowac. Wiec uzywalem "HotSpotShielda" Ktory zmieniał bądź ukrywał mi IP i moglem ponownie sie logowac i rejestrowac i bocic strone. Lecz po pewnym czasie Administracja Serwera sie "scwaniła" i nie mam mozliwosci zalogowania sie juz na tym serwerze. Dalej probowałem uzywac HotSpotShielda zeby ukryc bądź zmienic IP lecz moje proby na marne. Przy kazdym logowaniu wyskakuje "Błąd Podczas łączenia z serwerm" Bardzo prosiłbym o pomoc. Internet mam z Vectry. Co do adresu MAC zmieniłem go i to nic nie dało. Nie mam pojęcia czy to ban na IP czy co lecz wydaje mi sie ze tak skoro je zmieniam i na marne. Moze IP na płycie głownej zablokowane. Moze Karta sieciowa? Nie mam bladego pojecia. Czekam na pomoc

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Co mi z reje przez amerykańskie IP jak nie moge sie polaczyc z serwerem.

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

No proszę bardzo, kolega przyszedł zasięgnąć porady, a co robimy ze złodziejami ? odpowiedź dostałeś na www.support.virtualmt2.com.pl

Swoją drogą ciekawy post, na pewno mi się przyda :>

o admin vitka noobek ;) SERWER upada. Po odejsciu [GM]Kotka , a reszta adminów to lamy i tyle powiem ;)

Opublikowano

Ehh że tacy ludzie istnieją prosisz o pomoc w okradaniu innych żałosne...

nie prosze o pomoc w okradaniu innych tylko prosze o pomoc jak to odblokowac. dziecko zastanow sie co piszesz

Opublikowano

Poniewaz prosisz aby inni pomogli ci z powrotem wejsc na server i znow okradac ludzi to wychodzi jasno.Beda w tym wypadku wspolwinni w okradaniu graczy tak jak ty jestes po prostu zalosnym zlodziejem ktory nie umie inaczej postepowac.

Opublikowano

nie prosze o pomoc w okradaniu innych tylko prosze o pomoc jak to odblokowac. dziecko zastanow sie co piszesz

Przeczytaj swojego posta i wez sie poloz na wieki jesli o to nie prosisz.

Bardzo dobrze ze dostales blokade moim zdaniem powinno byc porozumienie miedzy dedykami i bloki na wszystkich serwerach, ciekawe co bys robil jak by ci odcieli sens zycia :)

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Opublikowano

Przeczytaj swojego posta i wez sie poloz na wieki jesli o to nie prosisz.

Bardzo dobrze ze dostales blokade moim zdaniem powinno byc porozumienie miedzy dedykami i bloki na wszystkich serwerach, ciekawe co bys robil jak by ci odcieli sens zycia :)

jak nie masz zamiaru pomoc to nawet sie nie udzielaj ;)

Opublikowano

Co da Ci zmiana IP na Amerykańskie ?

- Jeżeli faktycznie dali Ci bana na IP to zmienienie IP na obcokrajowe po prostu ominie tego bana.

Mogli również zbanować Cię na hosta co było bardzo mądre gdyż hosta zmienić wcale tak łatwo nie jest.

Opublikowano

Nie sądzę aby zmiana IP na amerykańskie dała jakiś efekt. Jeśli już to raczej krótkotrwały. B)

Caterina <3 edytuj swój post. I drugie zdanie napisz w poprawnej formie gramatycznej. ^_^ :P

Opublikowano

Co da Ci zmiana IP na Amerykańskie ?

- Jeżeli faktycznie dali Ci bana na IP to zmienienie IP na obcokrajowe po prostu ominie tego bana.

Mogli również zbanować Cię na hosta co było bardzo mądre gdyż hosta zmienić wcale tak łatwo nie jest.

Ale zrozum. Pierw dostawalem bana na ip i omijalem to poprzez ukrywanie i zmiane IP używając HotSpotShield. Przeczytaj dokladnie moj post. Wiec zmiana na amerykancie nic nie da. W ogóle zmiana IP w tym przypadku nie pomoze. A co do hosta może coś da ale czekałbym na propozycje jak sie z tym uporać. Nie chce szukac tego na google bo tu rozsądni ludzie raczej wytłumacza temat tak, ze można go ogarnąc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...