Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z origin

SzaJbuS9797

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam konto Origin, na którym nie mogę podać imienia, nazwiska, dodać znajomych, oraz nie posiadam zakładki "Sklep". Nie moge zmienić ID temu kontu, gdyż pisze, że hasło lub login jest nieprawidłowe. Tak samo jest, gdy chcę zalogować się tymi danymi na stronie EA. Co mam zrobić, żeby to naprawić??

Gdzieś przeczytałem,że trzeba napisac do pomocy technicznej.Więc napisałem ale nie odpisuja ;/

Może coś źle zrobiłem nie wiem jak byście mogli to wytłumaczcie mi dokladnie co mam zrobic.

PS: Jako login wybrałem nick, a nie e-mai

Opublikowano

Może spróbuj jeszcze raz zainstalować Origin, albo zrób nowe konto, jak na tamtym nie miałeś żadnej gry.

Nick i tak da się zmienić.

W innym przypadku zaopatrz się w cierpliwość i poczekaj zanim odpiszą.

Opublikowano

Może spróbuj jeszcze raz zainstalować Origin, albo zrób nowe konto, jak na tamtym nie miałeś żadnej gry.

Nick i tak da się zmienić.

W innym przypadku zaopatrz się w cierpliwość i poczekaj zanim odpiszą.

Ponowne zainstalowanie Origin nie pomaga ;/.A jesli chodzi o nowe konto to na tamtym mam Battlefield 3 i jak zrobie nowe konto to nie bede mial tej gry bo ponownie klucza nie uzyje ;(
Opublikowano

Musisz do nich napisać. Jeśli już napisałeś (tak jak pisałeś) to musisz być cierpliwy. Raczej nic innego niestety nie pomoże. Poczekaj jeszcze z parę dni, na pewno odpiszą.

Albo dadzą Ci nowy key albo naprawią Ci konto.

Opublikowano

Temat można zamknąc.Problem rozwiązany wystarczyło napisac do anglików i w ciagu 2 do 3 godzin dostalem wiadomosc z nowym cd-keyem :)

Dzieki wszystkim za pomoc :)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

mam ten sam problem tylko nie wiem na jakiego maila moge wyslac zgloszenie jak by ktos mogl podac stronke na ktorej moge wyslac ticketa do administracji albo maila byl bym wdzieczny :) jak by chcial ktos szybko pomoc gg 13932762 :)

Opublikowano

mam ten sam problem tylko nie wiem na jakiego maila moge wyslac zgloszenie jak by ktos mogl podac stronke na ktorej moge wyslac ticketa do administracji albo maila byl bym wdzieczny :) jak by chcial ktos szybko pomoc gg 13932762 :)

http://www.mpcforum.pl/topic/600265-tut-jak-skontaktowac-sie-z-supportem/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...