Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pantheon

Pawci0462

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

moim zdaniem pantheon to dobry jungler (gram nim na jungli często)

Build pod jungle

Lekka szata+5 potek(idziesz na niebieski buff prosząc o pulla "pociągnięcie buffa")->Latarnia->Buty Mercurego->Plemienna Zbroja->włócznia Atmy->(reszte dobierasz jak potrzebujesz np.)->Krwiopijec->Kolczasta Kolczuga

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

Mam Trochę taki inny niż reszta pewnie hejta dostane za Trollowanie ale dmg jest boski

Buty Berki->Pożeracz->Błysk->Zapał->Moc trójcy->Krwiopijec->Plemienna Zbroja->Włócznia Atmy->Ostrze Nieskończoności

Opublikowano

Polecam ci zrobic berki> miecz nieskonczonosci (czy jakos tak)> tłuczek na 700hp i 30dmg.> krwiopijca> widmowy tancerz? (chyba dobrze napisalem)> tasak (55dmg 30+ predkosci ataku)

@down racja. Lodowy mlot (nie tluczek) Dziekuje za poprawe :)

Opublikowano

Pożeracz to ten mały młot Do Lodowego Młotu potrzebny do Mocy trójcy

@up Chodzi ci O Lodowy Młot nie o tłuczek

Opublikowano

Moim zdaniem Pantheon to słaby jungler.

Ja pakuje u niego w AD.

Mój build:

Ostrze Dorana > Buty Berserkera > Tłuczek > Krwiopijec > Ostrze Nieskończoności > i jak czas pozwoli to Ostatni Szept i Anioł Stróż.

Napisz czy ci się podoba.

@

Zapomniałem o skilach

Na 1 lvlu weź sobie W (ogłusza i ładuje blok)

Na 2 lvlu cios w serce

Na 3 lvlu Rzut włócznią.

Maksuj cios w serce a jak sie pojawi ulti to w ulti.

Jak wymaksujesz cios w serce to maksyj rzut włócznią.

Skile przywoływacza:

Błysk i Podpalenie

League of Legends

Opublikowano

@up

Nie no twój Bullid powala xDD

Ludzie nie domyślacie się jeszcze że Pantheon ma w sobie takie coś że jak koleś ma 15% zycia to zawsze wejdzie mu Crit -,- ?

Nie wiecie że pantheon ma Crit'a z włóczni ?

Na Patheonie skupia się najbradziej na włóczni to ona najwiekszy DMG odwala .. Berki najdurniejsza rzecz jaką widziałem duża liczba osób na niego to składa.. :< nie wiem po co Warmog ? Po Jakiego CHuja pana ja się pytam.. on jest zabójcą ty masz odwalać Stuna i zabijać jak Ninja : 3

Bullid:

Ostrze dorana>Ionskie jakoś tak>Ostrze Nieskonczoności>Krwiopijec>Widmowy Tancerz> Gra się kończy.. Jeżeli chcesz być Mocny to warmog .. a potem do wyboru do koloru

Wyjaśnienie Bullidu

Ostrze daje nam kradzież życia dmg i Życie : D >włocznie wymaksowaną mamy co 2 sekundy i tym spamimy !>Crit z włóczni>Kradzież Życia>NIe po to żeby szybciej bić żeby ludzi doganiać Dziękuje Dobranoc :#

Opublikowano

@up

Ludzie nie domyślacie się jeszcze że Pantheon ma w sobie takie coś że jak koleś ma 15% zycia to zawsze wejdzie mu Crit -,- ?

Na Patheonie skupia się najbradziej na włóczni to ona najwiekszy DMG odwala .. Berki najdurniejsza rzecz jaką widziałem duża liczba osób na niego to składa.. :< nie wiem po co Warmog ? Po Jakiego CHuja pana ja się pytam.. on jest zabójcą ty masz odwalać Stuna i zabijać jak Ninja : 3

Bullid:

Ostrze dorana>Ionskie jakoś tak>Ostrze Nieskonczoności>Krwiopijec>Widmowy Tancerz> Gra się kończy.. Jeżeli chcesz być Mocny to warmog .. a potem do wyboru do koloru

Wyjaśnienie Bullidu

Ostrze daje nam kradzież życia dmg i Życie : D >włocznie wymaksowaną mamy co 2 sekundy i tym spamimy !>Crit z włóczni>Kradzież Życia>NIe po to żeby szybciej bić żeby ludzi doganiać Dziękuje Dobranoc :#

Pytasz się po co warmog a sam każesz kupować wyloguj się i nie wracaj...

Opublikowano

@up

Bullid:

Wyjaśnienie Bullidu

Słuchaj.

Jak kupuję berserkery i dobrze mi idzie.

A pozatym uważam że cios w serce jest dużo lepszy od rzutu włócznią bo zadaje on podwójne obrażenia bohaterom.

League of Legends

Opublikowano

@2xUP

Ogarnij się człowieku naucz się czytać napisałem jak Chcecie być mocni .. czyli jak np. nie macie tanka a to się czesto zdarza ja pierdziu 1350 Elo -,-

@1xUP

Ale.. Jaki skill na początku bierzesz ? Nie powiesz mi że W lub E ... Q się Pushuje Noobów !! :D

na moim bulidzie gdy masz kolegę ogarniętego Amumu to zgarniasz Pan Petne..

Opublikowano

@2xUP

Ogarnij się człowieku naucz się czytać napisałem jak Chcecie być mocni .. czyli jak np. nie macie tanka a to się czesto zdarza ja pierdziu 1350 Elo -,-

@1xUP

Ale.. Jaki skill na początku bierzesz ? Nie powiesz mi że W lub E ... Q się Pushuje Noobów !! :D

Pawci0 słuchaj kolegi a daleko zajdziesz ...

Q jest silne ale służy uwaga " do dobijania " dzięki pasywowi tego skila

a maxuje sie E zawsze nigdy W

Pantheon to moja pierwsza postać zaraz po ashe więc znam go na wylot , po jakimś czasie się nudzi i ciężko do niego wrócić

NJxbd4x.png

Opublikowano

A ja gram nim często i polecam iść tak: zaczynamy Doran Blade > buty 1> Doran Blade > tłuczek > buty pod Atc speeda > Infinity (Ostrze Nieskończoności) > Yoummu > Krwiopijec i zależnie już sprzedajemy po Doranie i coś na jego miejsce kupujemy.

wobqx.jpg
Opublikowano

Moim zdaniem powinieneś tak feedować:

Mercury's Treads -> The Bloodthister -> Yomuu's Ghostblade -> Frozen Mallet -> Inifity Edge -> Guardian Angel

Opublikowano

@UP pozdrawiam kolege z osiedla.

@VastoLord racja, ten kto maxuje Q marnuje tylko pkt. Najlepiej maxowac w E ladne AOE w miniony i potezne dmg z dwoma itemami na atak

Opublikowano

@2xUP

@1xUP

Na początku w W.

Jak gram z kolegami przez Skype to się przydaje.

Ale maksuje E potem.

League of Legends

Opublikowano

Ale... -,- Na Chuj Ci Stun na frist Kill ? . Zestunujesz go na 2 sek i Goścu na Fleshu ucieknie.Ja wole grać dzidą ... na Początku Q potem E na 3 poziomie masz już W.. Dzida wali największego DMG ! (Oprócz R) R się używa jak masz np Amumu albo jakiegoś innego Stuna Ty już odpalasz skok w 5v5 Amumu stunuje i masz lajtową pente.

A to co kolega napisał to :

Mercury's Treads -> The Bloodthister -> Yomuu's Ghostblade -> Frozen Mallet -> Inifity Edge -> Guardian Angel

Merkury (Buty) >Krwiopijec > Yomuu (Takie fioletowe)> Mroźny młot (jakoś tak młot który daje Ci slow za atak życie i DMG) > Ostrze nieskonczoności > Anioł stróż

Pozdrawiam ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...