Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Ban na IP na wszystkie serwy. Prosze o pomoc.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam mały problem. Wiec tak jak w temacie. Gram na prywatnym serwerze Virtualmt2.pl Postanowilem sie pobawic wiec zrobilem tak jakby hackerska strone "z darmowymi yang" Ludzie po zalogowaniu sie na niej automatycznie wysylaja mi swoje pasy na maila tylko oczywiscie o tym nie wiedza. Na modzie spamowalem na strone calymi dnami. Dostawalem bany na IP. Nie moglem sie logowac na Virtuala i strone i rejestrowac. Wiec uzywalem "HotSpotShielda" Ktory zmieniam bądź ukrywał mi IP i moglem ponownie sie logowac i rejestrowac i bocic strone. Lecz po pewnym czasie Administracja Serwera sie "scwaniła" i nie mam mozliwosci zalogowania sie na jakim kolwiek prywatnym serwerze nawet przy uzyciu hotspotshielda.. Bo przy logowaniu wyskakuje Błąd podczas łączenia z serwerm. Czy zainstalowanie nowego systemy operacyjnego rozwiąze problem? Jesli nie proszeo o pomoc.

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Możliwe że dostałeś bana na adres MAC karty sieciowej. Spróbuj zmienić adres MAC karty sieciowej i sprawdź czy Ci działa.

Opublikowano

Ta ale co ma Host do serwerów ? Glinka tak patrze na twoje wypowiedzi i śmieje się .. Host nic nie z tym wspólnego.. jeśli dostał bana na Hosta bądz na Email to wszystkie konta które miał zostały zbanowane natomiast przy Banie na Host bana ma tylko na 1 serwerze ..

Jeśli będzie to przyczyna.. tego co UP napisał w co wątpię aby sprawdzić

Sposób pierwszy:

Kliknij "START" a następnie "Uruchom..."

W polu "Otwórz z:" wpisz komendę: cmd

Komenda uruchomi "Wiersz poleceń", który wygląda jak DOS

Wpisz komendę: ipconfig /all

Sposób drugi:

Kliknij "START" a następnie "Programy" lub "Wszystkie programy"

Następnie szukaj ikony opisanej jako "wiersz poleceń", która zazwyczaj znajduje się w "Akcesoriach"

Uruchomi "Wiersz poleceń", który wygląda jak DOS

Kolega niżej ma na myśli ;x Modem , Router z Neostrady ;x Jeśli masz zmienne IP -masz Neostradę ;x

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Bywalec
Opublikowano

spróbuj odłączyc sobie internet i po paru min. włącz spowrotem tzn. jak masz modem to odłącz go z produ i po paru min podłącz powinno ci pomoc

.

Opublikowano

Ta ale co ma Host do serwerów ? Glinka tak patrze na twoje wypowiedzi i śmieje się .. Host nic nie z tym wspólnego.. jeśli dostał bana na Hosta bądz na Email to wszystkie konta które miał zostały zbanowane natomiast przy Banie na Host bana ma tylko na 1 serwerze ..

Jeśli będzie to przyczyna.. tego co UP napisał w co wątpię aby sprawdzić

Sposób pierwszy:

Kliknij "START" a następnie "Uruchom..."

W polu "Otwórz z:" wpisz komendę: cmd

Komenda uruchomi "Wiersz poleceń", który wygląda jak DOS

Sposób drugi:

Kliknij "START" a następnie "Programy" lub "Wszystkie programy"

Następnie szukaj ikony opisanej jako "wiersz poleceń", która zazwyczaj znajduje się w "Akcesoriach"

Uruchomi "Wiersz poleceń", który wygląda jak DOS

Kolega niżej ma na myśli ;x Modem , Router z Neostrady ;x Jeśli masz zmienne IP -masz Neostradę ;x

I co Mu da to Co napisałaś ? Nędza. Popatrz na Twoje posty wiecznie tylko Post do spisu tutoriali.Bardo pomocne.

Host ma to do tego że banują Ci pierwsze cyfry w IP. I nawet każda osoba która ma taki sam początek IP też będzie miała tego bana.Bardzo często tak jest jak ktoś ma np.Neo

I to że nie działają My all servery to chyba nie możliwe.

Przecież na każdym serverze nie grał i nie bocił

Opublikowano

Zmieniłem adres MAC. Nic to mi nie dało niestety. Mam internet z Vectry. Nie mam zmiennego IP. Jak widac napisalem w temacie ze uzywalem HotSpotShielda do jego zmiany...

Znacie to uczucie, gdy po zadzwonieniu budzika zamykasz oczy na 3 sekundy a mija 40 minut ?

Opublikowano

Jak w temacie.. Naprawde blokada poleciała na wszystkie privy. Lecz PL działa bez zatutów. Więc dalej prosze o pomoc w tej sprawie.

Opublikowano

Spróbuj zmienić IP AOL'em

Jak w temacie.. Naprawde blokada poleciała na wszystkie privy. Lecz PL działa bez zatutów. Więc dalej prosze o pomoc w tej sprawie.

No to dziwne.Może zadzwoń do dostawcy internetu i zapytaj się dlaczego połączenia są blokowane

Opublikowano

1Wchodzisz w Start>Wszystkie programy>akcesoria>Komunikacja i Połączenia sieciowe.

2.Klikasz Utworz Nowe Połączenie

3.Klikacie Dalej

4. i Wybierasz 2 podpunkt >Połącz z siecia w miejscu pracy< ( Za pomocą połączenia telefonicznego Lub sieci VPN.Klikasz Dalej

6.W nazwie Firmy wpisujecie Relakks.I klikasz dalej.

7.W host name Lub ip wpisujesz pptp.relakks.com Klikasz dalej.

8.Wybierasz Tylko dla administratora i na dole zaznacznie Dodaj ikonę połączenia na pulpit.

9.Klikasz Finish

10. Klikasz w nowo utworzona ikonę na pulpicie, i klikasz Właściwości

11. Wchodzisz w zakładke Siec i odznaczasz> Udostepnianie plikow i drukarek w sieci MIcrosoft NET.

12.Klikasz Ok I logujesz sie kontem utworzonym na stronie pod punktem 1

13. I polacz

14. Czekasz Chwileczkę

Wuala :P wlasnie masz zmienione ip, Dziala we wszystkich grach i programach. Wyłaczyc mozna to poprzez klikniecie na ikone w tray i Odłacz, i znowu polacz i ip sie znow zmieniło. I w ten sposob omijasz limit na rs ;p i ewentualnce bany w grach

https://www.relakks.com/?lang=en

@echo off

rasdial "Relakks" /disconnect

rem ping -n 20 127.0.0.1 >nul

rasdial "Relakks" "User" "Hasło"

I gdzieś go zapisujesz na pulpicie. Następnie bierzesz w JD Metoda : Rozszerzona

i w Lokalizacja klikasz wybierz .. Określasz lokalizacje naszego reconnect.bat .Potem Zapisz&Restart

Lub zadzwoń do Obsługi Clienta u którego brałeś internet ;x

Pomogłam? Daj: "Lubie to"

Opublikowano

a jesli ban poleciał na plyte główną lub na karte sieciową?? ; ) jest na to jakas rada :D czy juz musze zainwestowac w nowy komputer zeby pograc na privach.. -.-" xD

Kusicielka co do Twojego postu o Hoscie. Gdy chce połączyc tego Relakksa to co w pisac w haslo.. ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

I co chce cie pomagać złodziejowi w tym problemie dobrze że dostał bana niech się męczy złodziej

Wykorzystuje tylko głupotę innych

Opublikowano

jaki ban na płytę główną chłopie widziałeś kiedyś coś takiego ??? bo ja nie ....

Zadzwoń do Vectry czy jak kto tam ma i się spytaj czemu z tymi ip są blokowane połączenia

sygnafranc.png

Opublikowano

weź zrób reinstal kompa może coś pomorze :P też kiedyś miałem takiego bana identycznego tylko że na XenoXMT2 tak robiłem i reinstal kompa pomógł czyli odnowa zainstaluj windowsa

xxx

Opublikowano

zlodziej jebany takich sie tepi a nie im pomaga

weź zrób reinstal kompa może coś pomorze :P też kiedyś miałem takiego bana identycznego tylko że na XenoXMT2 tak robiłem i reinstal kompa pomógł czyli odnowa zainstaluj windowsa

Gratuluje inteligencji

Zachęcam do korzystania z Bonus Switchera specjalnie na Reinor.pl

http://www.mpcforum.pl/topic/713607-dl-tutorial-bs-na-serwer-reinor/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...