Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie mogę dojść do Questowego NPC Gan'rul..

Okrzem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

jestem nowy na Wow'ie, niedawno pisałem tu temat o pomoc w grze Warlock'iem, no i w związku z tym pojawił się kolejny problem.

Poszedłem na Quest'a, na nowego summona (od 10 lvl'a) pewnie dobrze go znacie, ale nie o to chodzi.

Moim trzecim przystankiem jest miasto Orgimmar, tam właśnie pojawia się problem..

Muszę dostarczyć pewną skrzynkę do NPC zwanego Gan'rul-em. Znajduje się on na chyba najwyżej położonej części miasta, a ja NIE UMIEM TAM DOJŚC! Proszę wytłumaczcie mi od której strony dojść, albo coś.. Bo jestem podenerwowany... Dodatkowo odpaliłem hack'a, żeby może dojść tam na No Clipie, ale jedyne co na nim zebrałem, to odziwo dniowego bana (bynajmniej tak pisze mi gdy loguję się na konto, na stronce)

Oto mapka i info o NPC:

http://www.wowhead.com/npc=5875/ganrul-bloodeye

Opublikowano

Witam,

jestem nowy na Wow'ie, niedawno pisałem tu temat o pomoc w grze Warlock'iem, no i w związku z tym pojawił się kolejny problem.

Poszedłem na Quest'a, na nowego summona (od 10 lvl'a) pewnie dobrze go znacie, ale nie o to chodzi.

Moim trzecim przystankiem jest miasto Orgimmar, tam właśnie pojawia się problem..

Muszę dostarczyć pewną skrzynkę do NPC zwanego Gan'rul-em. Znajduje się on na chyba najwyżej położonej części miasta, a ja NIE UMIEM TAM DOJŚC! Proszę wytłumaczcie mi od której strony dojść, albo coś.. Bo jestem podenerwowany... Dodatkowo odpaliłem hack'a, żeby może dojść tam na No Clipie, ale jedyne co na nim zebrałem, to odziwo dniowego bana (bynajmniej tak pisze mi gdy loguję się na konto, na stronce)

Oto mapka i info o NPC:

http://www.wowhead.c...ganrul-bloodeye

Polecam po prostu wyjechać windą. Dwie są od strony Valley of Strength :)

Opublikowano

Aha, no i na takie coś liczyłem ;)

Jeśli jeszcze możesz pokazać mi jak tam dojść (co sam spróbuję zrobić), ale na wszelki wypadek.. To byłbym wdzięczny.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...