Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem ~ było już pewnie milion razy.

maricha17

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Gram nfs world od niedawna. Aktualnie posiadam tylko 14 level. Mam pytanie związane z kupnem auta t2/t3 za boosty. Opłaca się kupować take auto na tym levelu? I w końcu jakie??

Proszę o podanie propozycji z t2 i t3. Z góry dziękuje.

Opublikowano

Siema.

To czy potrzebujesz auta za bosty musisz sam zdecydować... Jeżeli uważasz że przyda Ci się jakiś samochód lub nie masz kasy w grze na inny to kup za bosty. Na tym lvlu przydało by się kupić jakiś lepszy samochód jeżeli od początku gry jeździsz jednym. Co do tego T2,3 to już zależy od Ciebie. Jeżeli potrafisz jeździć dobrze to kup sobie i próbuj szczęścia.

Co do wybory samochodu... Tematów było tysiące jaki samochód wybrać T2,3. Poszukaj na forum, bo szkoda żeby ludzie znów spamili że "ten samochód jest lepszy od tego bo..."

Dla niektórych łatwiej się prowadzi starsze samochody i większe np. Fordy czy inne masywniejsze samochody, a niektórzy wybierają małe i zwrotne typu Lotus czy Porsche. Wybór samochodu musi należeć do Ciebie, a nie innych, bo to Ty nim będziesz jeździł i Tobie się musi nim dobrze jeździć, jedynie możesz słuchać rad, ale nie sugeruj się nimi do końca, bo każdy jeździ inaczej ;)

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Kolega wyzej ładnie wytłumaczył.

Za bosty polecam Ci:

t2-lotus exige cup 260

t3-lamborghini murcialego

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

tak jak Skorpion, polecam lotusa z t2 dodatkowo mazde rx7,

z t3 natomiast nie wiem czy opłaca się kupować samochód za boosty,

który dostępny jest za igc no ale w sumie 2,5kkk cięzko uzbierać a lambo jest dość dobre.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedź.

A co sądzicie na temat "koników" w t2 i t3... Podpowiem chodzi o Mustangi.

A

murcialego to może być ta wersja do diamentów?

Opublikowano

Ja używam mustangów do ucieczek grupowych, bo mają dużą moc i przy dużej prędkości jak uderzysz w blokadę to nawet nie poczujesz.

Murcielago jest szybkim samochodem i w sumie dobrym, więc opłaca się go kupować do wyścigów jak i zarówno jest przydatny przy zbieraniu diamentów ;)

Osobiście nie polecam lamborghini, bo nie przepadam za tym typem samochodów, ale to tylko moje zdanie. ;)

sygnafallen.png

"Masz Mi coś do powiedzenia w cztery oczy sprawę załatw..."

+

;)

Opublikowano

Może być nawet policyjna. ;)

A co do mustangów to dobry jest Ford Mustang Boss 302 z t2 a z 3 to ten RTR-X. ;)

Nie mam RTR-X'a ale widzę jak inni nim śmigają wiec musi być dobry, pytałem o niego innych graczy którzy go maja i bardzo go chwalą. :)

Opublikowano
A co sądzicie na temat "koników" w t2 i t3... Podpowiem chodzi o Mustangi.

Mają dobre przyśpieszenie ale gorzej ze sterownością.Np: taka mazda rx7 poradzi sobie bez problemów.

murcialego to może być ta wersja do diamentów?

Jak najbardziej.Jest na prosach i po tuningu.

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Opublikowano

Tak jak Nowy01 polecam mustanga bossa 302 cop edition. Mam go na samych elitarkach i z łatwością łamie blokady. Z katapultą teamową od 0 do max czyli 356 dojezdza w niecałe 8 sekund. Jest to bardzo przydatne bo jak wpieprzysz się w silnik to przyspieszenie pomaga szybko dogonić czołówkę.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Co do pościgów ktoś wspomniał, że mustangi dobre na all iny.. Sory że to stwierdze, ale na all inach każdąblokadę możesz w zasadzie objechać albo walnąć zwykle cop car w tył bez większej starty prędkości... Toyotą MR2 robie na all inach okolice 2:55 średnio..

Co do aut z T2 to bierz tak

-Audi A1

-Lotus Exige 260

Auta T3:

-Carrera S(jeżeli nie przestraszysz sięwolnego rozpedzania na siódmym biegu)

-RTR-X'a Forda

-Porsche 911GT3 RS'a (w sklepie boost jak wchodzisz w grze to w bestsellerach jest)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...