Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]Szarża Bug

dsg2005

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie ; ) Ma może ktoś buga (plik) na szarże? Chodzi o to, że za każdym razem zadaje 2x dmg. Robiłem format komputera i niestety zapomniałem go skopiować. Nie wiem czy było to celowe, ale gdy pobrałem 1 hit 1 killer, oraz nie odpychanie z konia, znajdował się w nim również bug na szarżę i działał. Jeśli ktoś ma taki plik, to proszę wstawić link poniżej. Wyplusuję ! ; )

Opublikowano

Na Plikach 2010/2011 jest taki Bug bez podmieniania żadnych plików. Wystarczy walnąć pierw w przeciwnika 2 razy z hita a następnie szarżę a przeciwnik dostanie z niej 2 razy DMG.

ZAHONnaMPC-1339068796.png

Opublikowano

Co Ty gadasz... przecież sam miałem, więc mi tutaj nie niestetuj, bo jest na 100% ... pisałem, to było dołączone do dmg/1hit1killer/opychanie...jest i nie gadajcie głupot, że nie..

Opublikowano

Pobierz sobie jakiegoś wait hacka, w każdym wait hacku jest taki bug na 2x szarże.

Wait hacka możesz wyłączyć w modzie a szarża i tak będzie biła 2x ;)

CX7Rrj.png

Opublikowano

Masz +.

To właśnie był chyba wait hack ; )

Tyle, że nie działał na plikach 2010/11, jedynie ta szarża.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...