Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kennen Ap czy Ad

AszinoPL

Ap czy AD  

41 użytkowników zagłosowało

1. 1. Kennen Ap czy Ad

• AP
      30
    • AD
      11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema pytanie w tytule. Gram już od 3 dni kennenem i po Ap idzie mi wyśmienicie zawsze jak jestem na midzie to ja killuje nie przeciwnik. Pod Ad próbowałem na botach ale nic takiego nie zauważyłem tyle że z samego Shurikena dużo sie bije tak to ze skilli mało więc ja jestem za AP. Jeżeli AD proszę o jakiś ogar bulid ! oraz porady jak zrobić ten stun co 2 sek bo tak było w jednym tema

Do Moda jbc nie było takiego tematu tylko 1 gościu się pytał czy Ad potrafi dużo wycisnąć

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Skończcie pisać te głupie tematy - Kennen AD .

KENNEN JEST TYPOWYM MID MAGIEM !

Ehh ...

Do 20lvl możesz grać każdą ap na ad , ale to jest mniej więcej idiotyczne .

Opublikowano

Jakie runki pod Kennena AP bo jak wbije 20 to bd kupował zbieram juz nawet kaske !

mjtszp.jpg

Moje TuTy:

http://www.mpcforum.pl/topic/627625-tutshen-atakujesz-mojego-kolege/

Opublikowano

Powiem tak.. Gralam pod AP i AD i sprawdza sie dobrze i tak i tak choc odczucia mam bardziej na AP ;dd btw. czarq225 ogladales mistrzostwa co M5 zrobili kennym AD ? : > jak nie to nie mow ze to gowno : d Moze kenny i jest typowym AP ale pod AD tez jest dobry :)

Wracajac do temetu jak chcesz : d Ja jednak bardziej stawiam na AP

Opublikowano

Kolejny temat i kolejna ta sama odpowiedz: Kennen AD to jedynie couter pick, ktore sie wybiera na konkretne postacie.

np. kennen vs sivir = kennen lepsza farma, lepszy harass, z dobrym supportem wygrana linia z fragami.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

btw. czarq225 ogladales mistrzostwa co M5 zrobili kennym AD ? : > jak nie to nie mow ze to gowno : d

1. Kennen

2. Nie wybrali go żeby wygrać lane, po prostu jest lepszy w tf, nawet ad.

3. To, że jest ranged i jest szybki nie znaczy, że będzie dobry z itemami ad.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...