Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dwa Okna Warrock

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da sie. mozna na dwoch kompach podlaczonych do jednego neta ale 2 wr na 1 kompie sie nie da, poniewaz wr sprawdza ip przez ktore wbijasz.

i odrazu mowie nie da sie zmienic ip podczas gry

Opublikowano

Hex edytorem zmień w pliku warrock.exe

processorArchitecture="X86"

name="WarRock.exe"

type="win32"/>

na

processorArchitecture="X86"

name="blablaa.exe"

type="win32"/>

Chyba pójdzie

#edit

Jeżeli jest tak jak mówi up to zmiana kodu nic nie da.

Opublikowano

tak mnie zastanawia po co odpalać 2x WarRocka na jednym kompie ? można free kille zrobić tak ?

"Don't judge me if you don't know me"2Pac
Opublikowano

Nie odpalisz...

1.Nawet gdybyś odpalił to i tak pecet na 100% ci nie wytrzyma.

2.Nie dawaj sobie killi bo ci lvl obniżą.(kumplowi obniżyli z 16 na 1)-biegał na 1 lvlu z m249 ;p

BBcode nie działa kokosz...

Opublikowano

a ieżeli zrobi no niewiem na jednym necie dwa ip wejdz w google i wpisz np. (2 ip na 1 łączu) czy będzie taki coś niewiem ja raz 2 metiny zrobiłęm na 1 kompie. a niemasz lapa albo 2 kompa ?? byś zainstalował i masz tylko nie na jednym. ;P

1365881062-U68160.png

Opublikowano

Warrock deklaruje połączenie IP mógłbyś też spróbować z zrobić 2 konto na kompie na 1 włączyć normal warrock a na drugim nie uruchomi 2 procesu Warrock.exe na tym samym IP mógłbyś pokombinować z siecią VPN (ang. Virtual Private Network, Wirtualna Sieć Prywatna).

Szczerze mówiąc powiem że dało by się.

no siema

Opublikowano
Witam. Mam pytanie dotyczące WR. Czy można w jakiś sposób uruchomić na jednym pc 2x warrocka. Jeżeli tak to prosze o instrukcje :)

Jak ci sie uda to bedzie się tak muliło że ja pierdole (Chyba że masz Niemieckiego Neta). W dodatku 2 charactery będą robić to samo. ..

Ale jak ci sie uda to daj znac ;)

Jestem fajny i robie tekstury. :3

Opublikowano

Mi, miesiąc temu udało się uruchomić dwie kopie warrocka na jednym pc.

Potrzeba (w moim przypadku): procek 2ghz, grafika 8500gt i 2gb ramu.

Wystarczy w systemie założyć drugie konto o uprawnieniach administratora i uruchomić raz na jednym koncie użytkownika warrocka, przełączyć użytkownika(nie wylogować) i uruchomić wr na drugim.

Jak masz mniej niż (lub) 1GB ramu to nie próbuj.

Jednak używanie takiego kompa i przełączanie użytkowników jest nieco uciążliwe.

Udało mi się to miesiąc temu jak wspomniałem, lecz gdy znowu chciałem uruchomić wr na obu kontach to wyskoczyło mi okienko, że druga kopia programu jest uruchomiona ;/

Headshot TV

Gram w Crysisa 2, CS 1.6, Fifę 11, GTA SA:MP, CoD BO-Zombie, Soldata 1.5, Combat Arms i czasami w War Rocka

Osoby używające więcej niż 3 wykrzykników, to osoby z zaburzeniami psychicznymi

modhv.jpg <= Haha pro obrazek ^^

||today real FPS skill: ~79,24%

Pomogłem ? kliknij na + !

1248991649.gif

Dziękuje :)

Opublikowano

nawet jak odpalisz już 2 warrocki na jednym kompie i będziesz nabijał kile to będzie to zajebiście trwało długo - ponieważ musisz się przełączyć między postacią główną a tą co będziesz zabijał (zawsze możesz czekać na respa ale to też zajmuje czas) - kolejny problem to to że jak nie będziesz się ruszał jedną postacią to cie wywali z serwera i tyle będzie zabijania - ja odpalam sobie warrocka na laptopie i na stacjonarnym i zabijam sobie - ale też nie za wiele bo strach by nie obniżyli lvl

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden