Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warn

twojastarana1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

...

Bez dania kasy(w łapę lub przelewem) szanse są zerowe...

To tak jakbyś zabił 20 osób na wakacjach w Hamburgu zamknęli by Cię w więzieniu i myślisz że byłaby szansa na wyjście z więzienia po napisaniu listu do ambasady?

Gdybyś dostał warna a nie bocił - spoko, ale tak?

Opublikowano

To powiedzmy coś takiego, bot chodzi u mnie 24/7, mam 3mld pd, wale troche kasy, dostaje hmm no 50%, wysylam do nich list a w liście 300zł, tak mam to rozumieć? ;D

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

To powiedzmy coś takiego, bot chodzi u mnie 24/7, mam 3mld pd, wale troche kasy, dostaje hmm no 50%, wysylam do nich list a w liście 300zł, tak mam to rozumieć? ;D

No coś w podobie, ale nie do końca bo w przeliczniku dla nich 300zł twoje to jest pare Euro więc tyle co im dajesz to on dziennie kupuje sobie jedzenie do pracy :D

Chodzi o ilość przelewów na konto. Bądź co bądź pieniądz robi swoje. Napisać zawsze możesz, ale co im napiszesz?

"Drogi w dupe jebany BP, oddajcie moje PD i Poważkę bo nie bociłem a wy mi warna? "

Musiał byś mieć dobrego prawnika znający się na prawie niemieckim i tak z nimi poszaleć. Po samym liście nic nie zdziałasz.

Oni na takie listy nawet nie reagują, wiesz ile osób pisało i nawet odpowiedzi nie dostali? Pisali w różnych sprawach no ale

ICH SKRYPT nie może być omylny ponieważ firma BP ma swoich prawników oraz informatyków którzy sprawdzają. Pomyśl sobie co by było gdyby jednak skrypt był omylny i teoretycznie: Ja wale co MHH za 300pln przelewy przez 2-3 lata a po takim czasie ostrzeżenie, to ja do prawnika i droga sądowa, więc muszą mieć dobrą podstawke by udowodnić że jednak bociłem. Więc z twoim listem to jeden z drugim pujdą do kibla i nim dupe sobie podetrą :D

4112421483.png

Pomogłem? Daj "lubie to"

Powróciłem do życia po 6 Latach spędzonych w DarkOrbit!!!!

Olejcie tą grę!!!

Opublikowano

mi zabrali 200mln pd,wydałem w ciągu miesiąca około 25zł,jest szansa na cofnięcie ostrzerzenie?doradźcie to napisze do hamburga

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

I co Ty chcesz tam napisać?

Przecież to nie ma sensu. Bez znajomości nic nie wskórasz.

no napisze że ostatnio większość czasu spędzałem w grze,że czasem wydawałem pieniądze,i może coś zrobią,ale niewiem

Jeżeli pomogłem, nie bądź żyła, daj

like, to nie gryzie :)

Opublikowano

czasem wydawałem pieniądze ;D 25zł

Jak shagy napisałeś, też wale pieniadze, ale nie w jedno a w kilka kont więc dupa tam jebał ich pierrrodaktyl

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...