Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Amumu

BloodSmokers

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, co możecie powiedziec o Amumu?

Kupiłem go wczoraj tak z nudów i powiem że się wg. mnie gra całkiem nieźle.

Mam taki swój items bulid ale nie wiem czy dobry.

A mianowicie: Buty spida (potem merkurki)

Sunfire Cape

Banshee

Frozen Heart

Force of Nature

a potem coś zaleznie co potrzebuje.

i mam prośbe , mozecie powiedziec na jakich bonach mam się skupiac? hp? odp. na magie?

i jakie bulid items robic? na gankowanie i junglowanie.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

Jeżeli pod tanka. To doradzam jeszcze Warmoga, jeżeli w przeciwnym team'ie jest większość AD to składasz się HP i Armor. A jeżeli większość AP to Magic Resist i HP. A jeżeli tyle samo to To i To.

Opublikowano

No ta, a większosc mówi że Amumu jest do niczego i się nie nadaje do gry, ani dobry tank ani AP, a ja Ci powiem że kupuje Sunfire cape + W+E i ulti i leci na lajcie, laików da się kilac a lepszych chociaz w team fighcie pomagac sojusznikom. Ogólnie nie lubiałem postaci bliskodystanosowych ale amumu mnie do nich przekonał, dawniej grałem Ashe/Twich/Corki itp.

//gif w sygnie

F.

RZAL :<

Do u wanna fight with me?

Opublikowano

amumu nie buduj pod hp(warmog sunfire) tylko pod resisty i armora. Skladaj banshee, frozen hearta, raduina, thornmaila jezeli trzeba, shurelie.

Zawsze kupuj itemu, ktore ciebie wzmocnia jak i twoj team, samo hp gowno ci da,bo jestes tankiem w teamie a ad carry sklada cie w 5sec.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...