Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Brak szczęścia czy może źle robię ?

Pośpieszny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, otóż już od 1,5 godziny dropie fms,riby i jelonki jaki efekt ? tylko 1 jelonek :( dropie na specjalistach i łucznikach a przynajmniej próbuje na ty i na tych, zazwyczaj gdy dedne moba to nic nie wypada :/ Mam 20lvl aure na m1 i 2x większy drop!!! (gram na metin2 SG) może ja coś źle robię ? czy po prostu brak szczęścia...

@2xUP

Czyli co mam próbować dalej ?

Opublikowano

Masz zajeb... niefart. Ja ekspiac sobie w m2 ubijalem besty i z co drugiego padal fms. Na 10 fmsow 1jelonek dropnal. Z tych 10 dwa weszly na +8 :D Metin2sg ofc. Bilem surka jbc.

Już niedługo moja MAZDA 323F BA będzie wyglądała tak:

max_100.jpg

WALNIJ + TO NIE BOLI

Opublikowano

To prawda. Szczęście masz do bani ^^ Kup sobie amulet karmy, może coś pomoże...

P.S. na SG nigdy nie grałem więc nie wiem czy jest tam amulet więc jak coś żeby nie było xD

<p>ramos9.jpg

<span rel='lightbox'>

Opublikowano

pepe460 - fajnie tak nabijać posty nie wiedząc co się pisze nie ? to że na sg nie grałeś to znaczy że nie wiesz czy amulet pomaga, a zakładam że na PL ci pomaga tak ? Jeśli nie wiesz do czego jest amulet kamy, to poszukaj na necie albo nie bo pewnie i tak nie znajdziesz więc ci napisze: Amulet kamy służy do tego jeśli będziesz miał pecha u starszej pani a ten pech jest związany tylko z dropem yang'ów jeśli ma się wielkie szczęście jest x% więcej yang, nie ma to zwiąsku z kowalem,dropem,expem,szybkością biegania, ilościa mobów na mapie, kolorem włosów , średnich w fms, ilością chmur na niebie, ilością kropel w wodzie, właściwie to ma związek tylko z yangami więc nie wprowadzaj ludzi w błąd bo tak się tworzy "mity związane z metinem".

imetin_logo.png

Bywalec
Opublikowano

masz zwyczajny pech sprobuj kiedy indziej dropic. lepiej ustaw sobie fishbota i zbieraj małze lepiej sie opłaca sprzedasz jeden za 100k. sprzedawaj je tyle aż uzbierasz na dobry fms

.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...