Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Warrock Themida

easy94

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam problem gdy za każdym razem chce włączyć warrock to ciągle mi wyskakuje ten głupi błąd themida nie wiem co mam zrobić nie mam żadnego antywirusa więc nic mi raczej nie blokuje robiłem reinsalke i też nic nie dało nie wiem co jest jak wiecie co jest to mi pomóżcie bo nie chce za każdym razem naciskać Check Files i czekać z 20min proszę o pomoc. Dziękuję z góry :)

Opublikowano

Mógłbyś podać całą treść błędu?

Czy brzmi on tak? :

Themida

File corrpted!. This program has been manipulated and maybe it's infected by a Virus or cracked.

32354141673387527780.png

Opublikowano

Otóż mam problem gdy za każdym razem chce włączyć warrock to ciągle mi wyskakuje ten głupi błąd themida nie wiem co mam zrobić nie mam żadnego antywirusa więc nic mi raczej nie blokuje robiłem reinsalke i też nic nie dało nie wiem co jest jak wiecie co jest to mi pomóżcie bo nie chce za każdym razem naciskać Check Files i czekać z 20min proszę o pomoc. Dziękuję z góry :)

Themida może pojawiać się z dwóch powodów. W pierwszym jest omyłkowo wykrywana przez antyvirusa, jako szkodliwe oprogramowanie. W drugim natomiast, może zostać wykorzystana przez robaki do ukrycia swojej obecności. Paradoksalnie staję się furtką przez którą dostają się "szkodniki". Skoro nie masz zainstalowanego antywirusa, to go zainstaluj. Najlepiej Avasta oraz Malwarebytes Anti-Malware- zrób skan wszystkich dysków. Najważniejsze - tych wirtualnych również!. Wyczyść komputer CCleanerem. Po czyszczeniu najlepiej będzie jakbyś przeinstalował WR, a nawet inne gry ^ . Na końcu ściągnij, i zainstaluj SpywareBaster, żeby zapobiec kolejnym infekcją.

Jeżeli to nie pomoże, zrób przywracanie system.

32354141673387527780.png

Opublikowano

trololololo

''Widzisz prawda jest jedna, prawda jest taka

Ja pamiętam pierwsze kasety Slums Attack

I niestety to przykre, oka nie przymknę

To nie było O.K., to było prymitywne''

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...