Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] spalszczanie pluginów - wynagrodzenie 100zł lub 2x gift codes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie - jak spalszczać pluginy, sam tekst wewnątrz pluginu np.

z:

you already logged

na

jestes zalogowany - wyloguj sie aby sie zalogowac

ale chodzi mi też o zmianę komend np z

/register na /zarejestruj

Jeśli ktoś pomoże otrzyma 2x gift codes do minecraft bądź 100zł, przelew bądź sms

gg: 40977768

Opublikowano

Każdy plugin, jednak najbardziej zależy mi na podstawowych typu LWC, rejestracja ( xAuth ), iEconomy, nie chcę ścierwa z netu tłumaczonego przez google i dlatego chcę mieć swoje własne ścierwo.

Opublikowano

No do tego to bys musial znac jakies jezyki do pluginow cos do javy :P

LWC ci moge znalezc spolsczone:

http://hotfile.com/d....06_PL.zip.html

Scan:https://www.virustotal.com/url/2cc17ff45c036a661534269bd492a5fefbd32cf7fea62038a58cca85522da9b8/analysis/1328819865/

iConomy:

http://www.mpcforum....nomy-po-polsku/

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=f5bf0326055a367ac44a6eb79b99e04b2b808b8aba37cc35d3d2106ad3e01615-1326028918

Nie które pluginy da sie latwo spolszczyc nawet bez jakichkolwiek wiadomosci o javie a nie ktore to masakra ;D

@Edit

O spolszczanie pisz na PW.

//Dodaj skan 1h

Opublikowano

nie umiecie czytać...

chcę nauczyć się je spalszczać

@zgłosiło się 8osób które nie radzą sobie z tym, nagroda 150zł lub 3gift cody@!!!

Opublikowano

W pliku language trzeba posiedzieć. Niektóre pluginy tego nie mają, więc pozostaje config. Tam są angielskie opcje, wejdź sobie przykładowo w AuthMe PL, i AuthMe angielskie. Jest różnica, już będziesz wiedzieć o co chodzi. Żadnego języku javy nie trzeba znać..

Opublikowano

Pluginy są kodowane w języku java.

Wszystkie odpowiedzi // pytania // informacje też są kodowane w języku java. Aby spolszczyć plugin musisz znać język java!

Chyba ,że plugin posiada plik config lub languages to już łatwo spolszczyć , pisz na pw to ci pomogę.

@up2

Co ty pierdolisz , jak nie ma pliku config ani language to musi znać jave... Jak nie wiesz to nie gadaj...

Opublikowano

NO I MUSISZ ZNAĆ DO TEGO JAVE! ABY SPOLSZCZYĆ KOMENDY!

Opublikowano

nie krzycz. ;x

wiem, że muszę znać - ale to chyba nie jest zajebistą trudnością której lajk nie wykona zamienić /register na /zarejestruj czy tam /jobs na /praca ?

Opublikowano

O ile się nie mylę , a rzadko się mylę , na MPC forum jest zakaz handlu , a to podlega pod handel

Sieć serwerów CS 1.6

logo.png

Zapraszamy ;)

Opublikowano

Większość osób up nigdy widocznie nie miało styczności z Javą.

By spolszczyć komendy, potrzebujesz znać język javy chociaż nie zawsze. Jeśli komendy są rozłożone na różne pliki, musisz się troche obeznać.

By spolszczyć sam plugin np Auth Me Zalogowałeś się! Wystarczy bodajże config, nic więcej. To tyle. Mam nadzieję że pomogłem.

Opublikowano

Większość osób up nigdy widocznie nie miało styczności z Javą.

By spolszczyć komendy, potrzebujesz znać język javy chociaż nie zawsze. Jeśli komendy są rozłożone na różne pliki, musisz się troche obeznać.

By spolszczyć sam plugin np Auth Me Zalogowałeś się! Wystarczy bodajże config, nic więcej. To tyle. Mam nadzieję że pomogłem.

;( może ktoś ogarnie jak to zrobić bo komendy w xAuth są rozłożone na plik ichyba

Opublikowano

ten przyklad co napisales to bardzo latwo wystarczy otwzorzyc folder lub w niektórych pluginach plugin.jar i tam cofing i tam trzeba wiedziec tylko co jest wyswietlanym komunikatem a co poleceniem dla serwera

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ahmedcreep mu chodzi o spolszczenie komend-.-

musisz zacząć od googli :) poszukać jakiegoś programu do rozkodowania pliku .class

następnie najlepiej ucz się języka javay a jak już się nauczysz w miarę rozkoduj te pliki class i zacznij zpolszczać to nietrudne :D jak się nauczysz :)

wiem o co ci chodzi bo kiedyś to samo chciałem zrobić :) i zrobiłem lecz moje prace nie są na sprzedaż :P

1379958827-U247153.png

Opublikowano

powiem tak; java jest baaardzo podobna do c++, w samej javie nic nigdy nie pisalem, w c++ owszem i zmiana danych wlasnie nie potrzebuje wiekszej wiedzy, wystarczy rozumiec co ma na mysli autor, no i miec troche czasu.

DBSTP

Opublikowano

@up

A tak z ciekawości Ci powiem że właśnie edytuje authme i robię z tego całkowicie polską wersje ;].

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Opublikowano

@up

A tak z ciekawości Ci powiem że właśnie edytuje authme i robię z tego całkowicie polską wersje ;].

no dobra authme itp są jeszcze dość proste, bo mają mało komend/outputu (da sie zrobić :D), ale np. z worldguarda komendy wszystkie ciężko by było spolszczyć. No i zadam ci pytanie na pw :D.

DBSTP

Opublikowano

Ale ja mam zdekompilowane authme i zmieniam jego kod za pomocą eclipse ;)... wordlguard też nie jest pluginem trudnym do spolszczenia :D.

1390144171-U592769.png

3x ExModerator Minecraft | ExModerator Battlefield | ExMentor | 2x Ex MPC Media Team | Gold Member | MPC Coders Team | ExMPC Modder | Combat Arms Private

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...