Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot Points'y - Pytanie

assassins098

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie , znalazłem buga na riot pointsy (pewnie pomyślicie "kolejny noob który myśli że cos takiego istnieje" , ale to prawda , jest sprawdzony przezemnie i dziala , wystarczy w necie poszukac) no ale mniejsza z tym , i juz dostalem te RP i teraz mam pytanie , bo zeby dzialal ten bug to trzeba bylo na specjalnym linku nowe konto zalożyć (tak jakby refer a friend) i wbić 5 lvl i się dostaje , ale nie chce mi się od nowa grac na tym koncie gdyż mam konto 29,5 LVL i teraz moje pytanie : czy da się jakoś przekazać riot pointsy z konta na konto ? jeśli tak to bardzo was proszę , powiedzcie jak to zrobic

35672.jpg

33983.png

Gość Menesterowy
Opublikowano

... To nie bug, tylko sposób na naiwnych ludzi.

Ktoś podaje reflinka, na nim się ktoś rejestruje i wbija 5 poziom, a 'zleceniodawca' otrzymuje za takie osoby nagrody.

Gość Menesterowy
Opublikowano

Nie, nie ma takiej możliwości + Nie wkręcaj ludzi.

Opublikowano

pewnie nie uwierzysz ale 10000 xD

mój kolega podał mi ten sposób , zapytalem się go po co mu i skąd ma wszystkie skórki do warwicka i kilka jeszcze do innych postaci , mój kolega nie należy do najbogatszych więc na pewno by nie kupil tych skórek ...

PS. nie wkręcam , i szkoda ;(

35672.jpg

33983.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...