Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PermissionsEx przyznawanie rang.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam taki problem, gdyż chce, żeby gracz mogli sami sobie dodać range z np: Neutralny > Gracz. Ale już z Gracza > Neutralny i inne rangi nie.

Powie mi jak mam to zrobić ponieważ przeryłem dzisiaj internet i nic nie znalazłem ciekawego.

beznazwy1yo.png

Jeżeli podobało się tobie to co zrobiłem daj Lubie to. Ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Moje tuty:

[DL][PLUGIN][1.2.3]FigAdmin Po Polsku. [1.2.3]

1.1:

Opublikowano

Czytałem już, ale nic nie mogłem znaleść.

beznazwy1yo.png

Jeżeli podobało się tobie to co zrobiłem daj Lubie to. Ponieważ to nic nie kosztuje a zachęca do pracy.

Moje tuty:

1.1:

Opublikowano

Ale o tym pluginie ?

Download:http://dev.bukkit.org/server-mods/setrankpex/files/3-set-rank-pex-v1-3-4/

Komendy:Są chyba 2 ale 1 wystarczy :

-/setrank nick grupa

Permissions do tego :

Po angielsku tekst :

srpex.setrank.(group in lower case) - /setrank <User> <Group> (aliases: /rank, /setgroup, /group) - Allows you to set a user's group, but only to a specific one. If the group contains a space, use an underscore ("_"), same with the command. To set to all, use srpex.setrank.*

srpex.reload - /srpexreload (aliases: /reloadsrpex, /srpexr) - Allows you to reload the configuration of SetRankPEX

srpex.* - Master Permission - Allows you to use everything.

Z google tlumacza :

. srpex.setrank (grupa małe litery) - / setrank <użytkownik> <Group> (pseudonimy: / rank, / setgroup, / grupy) - Pozwala na ustawienie użytkownika, ale tylko na konkretne. Jeśli grupa zawiera spację, należy podkreślić ("_"), samo polecenie. Aby ustawić dla wszystkich, użyj srpex.setrank .*

srpex.reload - / srpexreload (pseudonimy: / reloadsrpex, / srpexr) - Pozwala na przeładowanie konfiguracji SetRankPEX

srpex .* - Zezwolenie Master - Pozwala na używanie wszystkiego.

PS. Instalacja wrzucasz pliki do "Plugins" restart serwera i juz.Jak nie bedzie cos nadal dzialac to pisz.

I drugie "PS" Jak dziala to nie żaluj plusa albo czegos :)

Opublikowano

Ok wielkie thx za pomoc. Dałem tb +.

beznazwy1yo.png

Moje tuty:

1.1:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...