Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem z grą online Battlefield3

Invinoos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od jakiegoś czasu zakupiłem grę Battlefield3 na ps3 , grałem od pierwszego czasu tylko w singla po przejściu chciałem dzisiaj zagrać na necie no to naciskam na online i pojawia mi się szary ekran .... myśle no dobrze może za chwile coś się pojawi....czekam....mineło 10 min i nic się nie zmienia nawet niemoge powrócić do menu gry jednak moge tylko wrócic do menu konsoli inne klawisze nieodpowiadają kiedy klikam w opcję online pozatym cały czas jest szary przezroczysty ekran w którym widzę menu bf3 nic więcej !?

Wie ktoś o co chodzi ??

Grę kupiłem Nówkę z przepustką sieciową , single działa perfekt ale cos mi online nie styka .

@ad w grze na konsoli mogę aktywować przepustkę czy z innego żródła ?

Opublikowano

Co do tego klucza to możesz go aktywowac wchodząc w menu głownym do Sklepu wybrac zrealizuj kod i wpisujesz ; )

Ew. możesz wejśc tradycyjnie do PS Store i tam nacisnąc "Zrealizuj kod"

1344070068-U346826.png

Sygnatura wykonana przez: Marselo

Opublikowano

Kolego spokojnie ja miałem ten sam problem ! Był jakiś ogólny problem wczoraj ! Od około 15 nie dało się zalogować ja osobiście zalogowałem się w końcu około 2 w nocy ! Dzisiaj działa wszytko OK przynajmniej u mnie !

Pozdrawiam

42985152343480391846.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...