Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM] Zły ping

DaV ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, już sam nie wiem co mam robić. Mam internet ponad 5mb ale ping po 40, a jak brat wejdzie na strony internetowe to już kompletnie lata mi do 150 i do tego dochodzą ściny. Proszę pomóżcie ! Może wiecie co jest nie tak ;/

PS. Zupełnie inaczej mam w CSS bo ping mam po 10-30.

Opublikowano

Szwinqel gówno prawda, za przeproszeniem. Jak matka siedzi na netbooku na np. yt, to nie ważne na jaki serwer wejdę, to i tak będę miał lagi ;) Raczej chodzi Ci o hosting ;)

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Costa gówno prawda :) To już wasz problem jeśli macie modem i rozdziela wam neta.. Ping po 40 to miarowy ping. Ping tez zalezy od lokalizacji serwera czym bliżej tym mniejszy ping ;)

1325070857-U330049.png
Opublikowano

Ja mam router ;) I tak dzieje się tylko na YT. Wtedy skacze do 120. Co prawda, serwer im bliżej ciebie postawiony, tym mniejszy ping, ale np. u mnie moze byc postawiony nawet w Afryce i bede mial ping max 150 ;) W Polsce, Niemczech, Rosji itp. mam po 12-16. Serwer może być postawiony w tym samym mieście, ale na gównianym hostingu i i tak będziesz miał wysoki ping ;) Miszkam w K-cach. Serwer postawiony w Krakowie na dobrym hoscie - 12 pingu, Kraków gówniany host - 60+... Ludzie ze slabszym netem mają lekko przechlapane.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Opublikowano

Szwinqel gówno prawda, za przeproszeniem. Jak matka siedzi na netbooku na np. yt, to nie ważne na jaki serwer wejdę, to i tak będę miał lagi ;) Raczej chodzi Ci o hosting ;)

Porównaj OVH Francji z Atmanem.

Gdzie będziesz miał większe lagi?

Wyłącz aktualizacje automatyczne windows.

Podobno pomaga na ping.

:makka: DajGrzdyla - s.56 Diumar  <3  <3

808911489533930136490.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...