Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wie ktoś może ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy można zrobić tak żeby do bota był inny kursor chodzi mi tu o to że zrobiłem bota do gry ktury mi klika i zbiera pkt. Mam duży monitor odpalam sobie 2 razy przeglądarke jedna na pół i druga na pół monitora w jednej odpalam gre i bota rzeby zbierał pkt a w drugiej chciałem szperac w necie ale mi kursor ucieka do gry można zrobić osobny kursor do bota ?? jeżeli tak to pomużcie daje +

Weteran
Opublikowano

Nie można, ale ruchy muszki dasz radę zastąpić innymi komendami

Polecam FF.au3 i Ie.au3

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Nie można, ale ruchy muszki dasz radę zastąpić innymi komendami

Polecam FF.au3 i Ie.au3

można jaśniej bo tego jeszcze nie widziałem jest jakiś poradnik czy coś /?

Weteran
Opublikowano

Co do Ie.au3 to znajdziesz w helpie wszystko.

A FF.au3 poszukaj na internecie dużo tego, a na mpc też są.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to prosze pisać bo z tego powyżej mało sie dowiedziałem ale zawsze to coś będą +

Opublikowano
Jeżeli ktoś wie coś na ten temat to prosze pisać bo z tego powyżej mało sie dowiedziałem ale zawsze to coś będą +

to znaczy, że się do tego nie nadajesz i możesz to sobie odpuścić.

Opublikowano

to znaczy, że się do tego nie nadajesz i możesz to sobie odpuścić.

po prostu nie chce mi sie szukać ale już coś znalazłem lecz wolałbym jak by mi ktoś własnymi słowami powiedział bo w poradnikach jest żeby logowało na stronke a ja chce tylko żeby klikało mi na kolory pixeli ($pos = PixelSearch ( 458, 270, 1200, 708, 0xADC8DF, 2)) i zbierało ale bez urzycia kursoa tylko niewidocznej mocy :)

Opublikowano

Jeśli nie chce ci się szukać to MPC Forum nie jest dla Ciebie. Znajdź jakieś mniejsze.

Jak nie masz zamiaru mi pomuc to sie nie udzielaj bo zaczynasz mie wkurzać tylko posta psujesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...