Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] EZREAL

sorce

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak możecie podajcie mi jakiś dobry BUILD do Ezreala i jakieś taktyki, bo jestem nowy z tym charem : P

Opublikowano

Po pierwsze.

Jak ci ludzie będą mówić, że to champ AP to ich olej, bo Ezio to AD Carry. (Ap też jest stosowany, ale to gorszy pomysł)'

2. Zeby nim dobrze grać, musisz ogarnąć trafianie skillshotami. Nie działaj pod wpływem emocji, strzelaj jak wiesz, że trafisz.

3. Build, będę ci pisał po polsku, bo pewnie grasz na pl version : Doran - Buty 1pz - Tłukacz czy coś takiego po polskiemu - Blask i Phage (nie wiem jak to tam po polskiemu} - z tego robisz trinitke - Wypijacz Krwi, czy tam Kwriopijak - Lodowy Młot? i dalej zależy od drużyny przeciwnej.

@UP

Jeśli gra AD, to Manamune to strata kasy, zw. na to, że spamuje z Q, które żre tylko 30many.

Opublikowano

@UP

Manamune strata kasy ? o.O Co z tego że q kosztuje tylko 30 many ? Jak dzięki spamowi tym skilem dostajesz i manę i ad. Ja manamune składam zawsze bo daje niezłego kopa. A tak przy okazji to co ty tam napisałeś w tym buildzie Chyba nie tłuczek ? A jeśli tak to po co to na ezie składać o.O

graphic.png

Opublikowano

@UP

Manamune strata kasy ? o.O Co z tego że q kosztuje tylko 30 many ? Jak dzięki spamowi tym skilem dostajesz i manę i ad. Ja manamune składam zawsze bo daje niezłego kopa. A tak przy okazji to co ty tam napisałeś w tym buildzie Chyba nie tłuczek ? A jeśli tak to po co to na ezie składać o.O

tłuczek sie składa dla cooldowny i ad ...
Opublikowano

Ok tylko po kij mu to skoro cd ma znośny a jesli już to buty wystarczą. A ten armor pene to ja mam z runek a jesli potrzebuje więcej to składam last whisper

graphic.png

Opublikowano

tak ale najlepiej AD i gdzie nasza kochana Latarnia? świetny przedmiot dla ez na farmę

Chcesz pograć w lola albo w mt2?

Dodaj mnie na skype: Neji143

League of Legends:Psycho Attack

Opublikowano

@UP

Napisał, że nie wie jak jest Phage czyli ten młotek nie tłuczek.

Siema, jak możecie podajcie mi jakiś dobry BUILD do Ezreala i jakieś taktyki, bo jestem nowy z tym charem : P

Polecam Ci poćwiczyć celowanie skillshotami. To bardzo ułatwi grę. Nie rób tej postaci pod AP. AD jest o wiele lepszy.

Wyżej podali Ci kilka dobrych buildów.

Opublikowano

Właśnie mi dobrze szło takimi postaciami na dystans jak morgana, i lux'em to nawet ogarniałem na graczach i właśnie szukam czegoś takiego do ezreala :<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...