Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Exoria.

.InSaNe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Mam małe pytanko odnośnie serwera. Może wy się orientujecie kiedy bd start bo podobno dziś ale o której. możecie tutaj również pisać gdzie bd grać itp.itd.

PROSZĘ O NIE ZAMYKANIE TEGO TEMATU.

Opublikowano

Serwer wystartuje jutro żeby wszyscy sobie spokojnie w wekend pograć mogli żeby zdążyli klienta pobrać itp prezentacja zaraz się pojawi.

232_banner.jpg

Opublikowano

Najlepszym pomysłem byłby start jutro o 16:00. Przynajmniej ja tak uważam.

Dziś mogłaby się pojawić publikacja, więc z pewnością jutro byłoby na starcie ok. 300/400 graczy.

Ale oczywiście każdemu nie dogodzisz. Ludzie byłem na beta testach i uwierzcie mi, znacznie lepszym pomysłem byłby start jutro, na spokojnie, ze zdecydowanie większą ilością osób.

sygnadlateamu.png
Opublikowano

Weźcie sie nie zesrajcie za przeproszeniem. Ja czekam 3 tygodnie i będę czekał kolejne jak będzie trzeba. Teraz kilka info na temat serwa:

Serw jest w fazie końcowych beta testów. Dziś sprawdzaliśmy drop z bosów i metków i wszystko gra. Zmienione zostały bony, wchodziły po 15% (szycie, kryt, ludzie, absorbacja do pz) lecz zostaly zmienione na 10. Hp prawdopodobnie z 3k zejdzie do 2,5k.

System ulepszen zostal edytowany. Jest to system testowy jednak jesli sie przyjmie tak bedzie wygladal na serwie. Eq zbroje 48+ i Bronie 65+ na +7/8/9 po perle. Małże u NPC lub dropia z Szkaty - ktora leci z kazdego bosa od wodza orkow poczawszy a takze z kazdego metka od 40 lvl. Z Szkaty mogą dropnąc 3-5 malzy, 5 bon lub kamien duchowy.

Do sprawdzenia są jeszcze wojny gildii.

CIERPLIWOŚCI!

Opublikowano

To co oni robili przez tyle czasu,skoro mnóstwo fundamentalnych rzeczy nie działa tak,jak powinno..

BTW. Chomik było o 20 napisać,po co sie było śpieszyć.

Opublikowano

"Do sprawdzenia są jeszcze wojny gildii" - z tego co czytałem w prezentacji to są one już w 100% dobre, także co Wy chcecie w nich jeszcze sprawdzać?

A może po prostu napisaliście sobie, że zrobione?

Opublikowano

Bete testował zespół 12latków,więc pełna profeska.

No to zapraszam ts tsx9.net-speak.pl:3310 kanał exoria. Czekamy

Opublikowano

To dlaczego sie noobie nie zglosiles? Nie zdarzyles? A co ty w ogole wiesz o tej grze? Tylko placzesz i wylewasz lzy na lewo i prawo.

Opublikowano

Tak wszyscy Was olali i wyśmiali. Serw fake! Kurwa no ręce się skłądają do oklasków dla debilizmu waszego! Ludzie trochę cierpliwości, warto czekać! Wolicie odpalać serwa o 23 i grąc w nocy ? Czy na spokojnie w weekend ? Chyba logiczne, ze weekend jest optymalny dla all

Opublikowano

Poczekajcie Ludzie: Chcecie grać 1 dzień na serwie czy 1 dzień poczekać. Zamknijcie to lepiej bo tylko nabijają posty , kłócą się i wyzywają, oczerniając administracje.

Opublikowano

Dokladnie. Myslicie ze zrobic serwa to takie hop siup 4 baby 8 dup ? Lepiej raz a porządnie. Opóźnienia są zawsze. A póki co 20 nie ma, aczkolwiek start raczej jutro.

Opublikowano

Dokladnie. Myslicie ze zrobic serwa to takie hop siup 4 baby 8 dup ? Lepiej raz a porządnie. Opóźnienia są zawsze. A póki co 20 nie ma, aczkolwiek start raczej jutro.

my chcemy start dzisiaj...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...